niikiii مدیر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 796 عنوان قهر در دوران عقد | مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 224 پست بجها دو روزه باشوهرم قهرم.سر یه بحث مالی نمیدونم چیکارکنم دلم نمیخاد اشتیکنم دوس دارم اون بیاد منت کشی من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸 1399/02/22 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ziba7779 عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 2640 بچه ها هر کی صلوواااات میفرسته تعداد بگه که شریکی ایشالله 124هزارتا صلوات بفرستیم
کلمه۲ عضویت: 1397/10/09 تعداد پست: 3589 لاکچری بازی دراوردم مثلا مشکل مهر طلبی و کمبود اعتماد به نفس داریبه این نمیگن لاکچری بودن
niikiii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 796 وا مگه مجبور بودی به مرد اصلا نباید پول داد من خودم عقدم اصلا چنین کاری نمیکنم ماهیانه ه ... خوش بحالت چجوری ازش میگیری من خیلی بدبختم از بابام میگیرم ک به خاهر اون کادو بدم من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
حامیم عضویت: 1396/08/05 تعداد پست: 6144 سر تولد خواهرش قرار شد کادو رو نصف نصف بدیم ۱۵۰ تومن دادیم من ۵۰ تومن دادم گفت گدا بازی دراور ... برای ۲۵ تومن؟؟؟😳 و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
نازتریننازخدا_۹۹s عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 33 منم مثل تو بودم.ولی عادت کردم اولش سخته.اول هر ماه پول بگیر واس آرایشگاه من دویست تومن میگیرم خودم ... حرفتوقبول دارم آبجی اگ همون اول شل بگیری وقلنع باشی بعدش بایدواسه کوچیکترین نیازت گریه کنی
روشنک_روشنک۱ عضویت: 1398/02/12 تعداد پست: 2093 خب عزیزم پول همشو میگرفتی وای دقیقا عین منی ولی من دیگه ب خودم اجبار کردم تا تغییر کنم من یواشکی ا ... من یکی از دوستام سپرده بهم کم رو باشی کلاهت پس معرکه هس😆😆😆😆😆😆زنی ک خرج نداره ارج نداره رو جدی بگییرین زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره اومده به من میگه شوهر نکنیااا اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟ ته دیگشم خوردی که
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7383 منم هشت روزه قهرم تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.
niikiii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 796 مشکل مهر طلبی و کمبود اعتماد به نفس داری به این نمیگن لاکچری بودن میخاسم واسه چسقرون ب من نگه گدا ببینه خودش گداس من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
۶۶شهریور۶۶ عضویت: 1398/11/28 تعداد پست: 4753 سر تولد خواهرش قرار شد کادو رو نصف نصف بدیم ۱۵۰ تومن دادیم من ۵۰ تومن دادم گفت گدا بازی دراور ... وااااااااخجالت نکشید از تو پول گرفت،؟!تازه قهرم کردهمن مخالف قهرو ...تو عقدمتو زندگی اگه ازت پول میگرفت شاید مهم نبود ولی تو عقد !!!
niikiii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 796 منم هشت روزه قهرم سره چی وااای ۸روز خیلیه تو عقدی؟ من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
melani33 عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 7288 احساس میکنم مغزش کوچیکع هرچقد بگم همونقد میده .تو خونه بابام اینجوری نبودم میگفتم بابا صد بریز ۲۰۰ م ... باباها خیییلی فرق میکننبا دعوا نگو.با شیرین زبونی بگو.ببین اندازشو تو تعیین میکنیمهم اینه عادت کنهالان من بگم پول بده برم آرایشگاه دویست میریزه.درصورتی که آرایشگاه اینجا بیست سی تومنهمن میگم عادتش بده عزیزم ولی با خوبی
khanoomi77 عضویت: 1396/09/09 تعداد پست: 2343 واااااون شوهرته اون باید پول بده..همون پنجاه تومنم اشتباه بوده یعنی چی اخ من نمیفهمم مردا چ بی غیرت شدن 😑😑😑
niikiii مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 796 من یکی از دوستام سپرده بهم کم رو باشی کلاهت پس معرکه هس😆😆😆😆😆😆 زنی ک خرج نداره ارج نداره رو جد ... واقنم منم دارم بهش میرسم بدبختی الان ارایشگاهم نیس بگم میخام برم ارایشگاه واااای من هیچ خرجی ازش پول نمیگیرم بعدا تو زندگی بدبخت میشم فککنم من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
بابامین_جیران_قیزی۲ عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 7383 سره چی وااای ۸روز خیلیه تو عقدی؟ نه ازدواج کردم یه بچه هم دارم .سره رفیق بازی بهش گفتم دیگه ازت ناامید شدم تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو نم.
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 6142 تو همون پنجا هم میدادی خودت بتهایی خوببود اون هرچقدرمیخاس میدادخاهرش.اصلا پیشنهاد اشتباه بوده واینکه بهش بگو بگو خاهرتوبوده والا چه پسراپرروشدن اههههه