2777
2789
عنوان

قهر در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 224 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا  مگه مجبور بودی  به مرد اصلا نباید پول داد من خودم عقدم اصلا چنین کاری نمیکنم ماهیانه ه ...

خوش بحالت چجوری ازش میگیری من خیلی بدبختم از بابام میگیرم ک به خاهر اون کادو بدم

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
منم مثل تو بودم.ولی عادت کردم اولش سخته.اول هر ماه پول بگیر واس آرایشگاه من دویست تومن میگیرم خودم ...

حرفتوقبول دارم آبجی اگ همون اول شل بگیری وقلنع باشی بعدش بایدواسه کوچیکترین نیازت گریه کنی

خب عزیزم پول همشو میگرفتی وای دقیقا عین منی ولی من دیگه ب خودم اجبار کردم تا تغییر کنم من یواشکی ا ...

من یکی از دوستام سپرده بهم کم رو باشی کلاهت پس معرکه هس😆😆😆😆😆😆

زنی ک خرج نداره ارج نداره رو جدی بگییرین

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
مشکل مهر طلبی و کمبود اعتماد به نفس داری به این نمیگن لاکچری بودن

میخاسم واسه چسقرون ب من نگه گدا ببینه خودش گداس 

سر تولد خواهرش قرار شد کادو رو نصف نصف بدیم  ۱۵۰ تومن دادیم من ۵۰ تومن دادم گفت گدا بازی دراور ...

واااااااا

خجالت نکشید از تو پول گرفت،؟!تازه قهرم کرده

من مخالف قهرو ...تو عقدم

تو زندگی اگه ازت پول میگرفت شاید مهم نبود ولی تو عقد !!!

احساس میکنم مغزش کوچیکع هرچقد بگم همونقد میده .تو خونه بابام اینجوری نبودم میگفتم بابا صد بریز ۲۰۰ م ...

باباها خیییلی فرق میکنن

با دعوا نگو.با شیرین زبونی بگو.ببین اندازشو تو تعیین میکنی

مهم اینه عادت کنه

الان من بگم پول بده برم آرایشگاه دویست میریزه.درصورتی که آرایشگاه اینجا بیست سی تومنه

من میگم عادتش بده عزیزم ولی با خوبی

من یکی از دوستام سپرده بهم کم رو باشی کلاهت پس معرکه هس😆😆😆😆😆😆 زنی ک خرج نداره ارج نداره رو جد ...

واقنم منم دارم بهش میرسم بدبختی الان ارایشگاهم نیس بگم میخام برم ارایشگاه واااای من هیچ خرجی ازش پول نمیگیرم بعدا تو زندگی بدبخت میشم فک‌کنم

سره چی وااای ۸روز خیلیه تو عقدی؟

نه ازدواج کردم یه بچه هم دارم .سره رفیق بازی بهش گفتم دیگه ازت ناامید شدم

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.