2777
2789
عنوان

قهر در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3019 بازدید | 224 پست
تا کی هیچکاری نکنم.؟دلم میخاد بش بگم بیا یه فکر جدی واسه رابطمون بکنیم

دقیقا این مشکل بعدا عمیق میشه.پنجاه اخه چی بود که اصلا ازت گرفت.اون گدابازی در اورد.مشکل رو حل کن.سوای قهر و اشتی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تو بودم.ولی عادت کردم اولش سخته.اول هر ماه پول بگیر واس آرایشگاه من دویست تومن میگیرم خودم ...

یدفه فقط واسه لیزر ازش گرفتم ک اونم کلشو نداد گفتم صد تومن‌کم دارم همونقد داد .دفه بدشم نگرفتم ازش 

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸
واکنشش چیه وقتی اینو میگی

هیچی نمیگه.دعوا میکنیم.ولی بعد چند روز میاد میگه حرفت درست نیست که بخاطر یه بحث میخوای جدابشی

میدونی خودم خراب میشم.ضایع میشم.دیگه روم نمیشه برگردم

اصن روم نمیشه بگم پول بده بهم خییییلی مغرورم .

حق داری واقعن خودشون باید شعورشون بکشه پول بدن ولی پروش نکن دیگه باز یه چیزیم تو بدی بهش ، اینجوری پیش بره بعد عروسیتم باید از بابات پول بگیرید...

وای نگوووو .خیلی هم دری وری بهم گفتیم تقریبا بهش گفتم گدا هفت جد و ابادته

هیچ وقت اجازه نده حریم و حرمت بینتون از بین بره... توهین به خانواده هیچ وقت نکن عزیزم... قهرباشی سکوت کنی بهتره تا حرف ناجور و بد

🐢
کمکم کن دیگه اینطوری نباشم.خیلی پشیمونم.

بقول خودت الان گفتی حرفتو بزن اصلا خودخوری نکن اما فکر طلاق و حرفش اصلا نباشه 

لازم بود وحشی بازی هم دربیارین اما شب هیچوقت جاتونو جدا نکنیین 

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
ای خدا از دست بعضی دخترا  اصلا نباید پول میدادی تو  وظیفه اون بود  بد عادتش میدی

چیکارکنم خو واقنم پول نداشتم ۱۰تومن توحسابم بود

به جز 50 اولی  اومدی بعدش 100 هم ریختی؟؟

هن🤔این چیش بود پول قلدری!واااای 😡😡😡😡😡

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
یدفه فقط واسه لیزر ازش گرفتم ک اونم کلشو نداد گفتم صد تومن‌کم دارم همونقد داد .دفه بدشم نگرفتم ازش&n ...

خب عزیزم پول همشو میگرفتی

وای دقیقا عین منی ولی من دیگه ب خودم اجبار کردم تا تغییر کنم

من یواشکی اس ام اس بانکشو نگاه میکنم اگر داشته باشه چیزی میخوام اگر نداشته باشه منم چیزی نمیخوام

ولی بگو تا عادت کنه تو هم خرج و مخارج داری

من یه چیزیو امتحان کردم اگر بگم پول بده لازم دارم نمیده.ولی بگم پول بده فلان چیز بخرم یا فلان کار بکنم میده.یعنی نباید فکر کنه تو ولخرجی میکنی یا قدر پولشو نمیدونی

خب از ۱۵۰ تومن من ۵۰ رو دادم بخاطر ۲۰ تومن اون حرفو زد؟ بعدشم صد تومن ریختم‌تو کارتش 

اونوقت شما که شاغل نیستی از کجا باید بیاری به خواهرش کادو بدی؟ 

طرفت مشکل اخلاقی جدی داره 

خب عزیزم پول همشو میگرفتی وای دقیقا عین منی ولی من دیگه ب خودم اجبار کردم تا تغییر کنم من یواشکی ا ...

احساس میکنم مغزش کوچیکع هرچقد بگم همونقد میده .تو خونه بابام اینجوری نبودم میگفتم بابا صد بریز ۲۰۰ میریخت دارم دق میکنم الان