2777
2789
عنوان

قهر در دوران عقد

3018 بازدید | 224 پست

بجها دو روزه باشوهرم قهرم.سر یه بحث مالی نمیدونم چیکارکنم دلم نمیخاد اشتی‌کنم دوس دارم اون بیاد منت کشی

من آموخته ام با خدا همه چیز ممکن است ...💓🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا میدونم سخته ولی سعی کن چند روز بهش زنگ‌ نزنی منم وقتی نامزد بودم بی محلش میکردم زنگ میزد ولی وقتایی که من رنگ میزدم خودشو میگرفت 

میشه واسه شفای بیماریم یه صلوات بفرستین-ممنون،اسمم فادیا هستش
بستگی داره حق با کی باشه

سر تولد خواهرش قرار شد کادو رو نصف نصف بدیم 

۱۵۰ تومن دادیم من ۵۰ تومن دادم گفت گدا بازی دراوردی

سر تولد خواهرش قرار شد کادو رو نصف نصف بدیم  ۱۵۰ تومن دادیم من ۵۰ تومن دادم گفت گدا بازی دراور ...

شاغلی?

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
سر تولد خواهرش قرار شد کادو رو نصف نصف بدیم  ۱۵۰ تومن دادیم من ۵۰ تومن دادم گفت گدا بازی دراور ...

وای شوهرت چقد پولکیه. مهم نیته

سلام هموطن 🤚🏼🤚🏻🤚🤚🏽🤚🏾🤚🏿🤚🏻🤚🤚😘😘😘ماهی_جنگجو سابق. تعلیق شدم 🙈🙈 منو تو تاپیکای آشپزیتون صدا کنید 🥣🥗🍜🍝🍪🎂🍰🥧
وای ماهم از چهارشنبه قهر بودیم. داریم کم کم آشتی میکنیم از من ب تو نصیحت نزار قهراتون طولانی بشه

ما تاحالا انقد قهر نبودبم اعصابم خورده

تورو خدا چرا این همه مردا رو بد کردین با این پولاتون 

اه

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  

😐😐😐😐خب بگو وسعم انقدر بوده بعدم دیگه شوهرته باید اون کادو بده مگه اینکه شاغل باشی

میخواهم بهترین باشم 🙌
منم سر امین ناراحتم تازه من‌درامد ک ندارم باید از بابام بگیرگ و کادو بدم 

اولش باید میگفتی جیب منو تو نداریم ک کادو از طرف هردومونه