2777
2789
عنوان

کاش منم بچه دار بشم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 117 پست
عزیزم هنوز که یکساله گذشته چیزی نیست انشالله به زودی بچه دار میشی صبور باش منم دو سال منتظر بودم

آخه ۳۳سالمه و یه سال انتظار کمی برای سنم زیاده

میشه برام دعا کنید که زوده زود خدا یه بچه سالم بهمون بده
انشالله میشی. مادر خود من یازده سال بچه ش نشد. الان که علم پیشرفت کرده.  خواهر شوهر خواهرم یه پ ...

ممنونم انشالله

تابحال مراکز ناباروری نرفتیم الانم که کرونا ست و بستن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب انگور واسه اسپرم عالیه.داروهایی که شوهرم میخورد ایناس بگیربده.تقویتی ان ولی رواسپرم خیلی اثرمیذاره.

ویتامین ای

زینک

سلن پلاس

کلومیفن

هرکدام شبی یکی

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹
ب خدا التماس کن دست ب دامن کریم اهل بیت امام حسن بشو محاله نا امیدت کنن منم شوهرم مشکل داشت اسپرماش ...

خیلی از خدا خواستم ولی....

اسپرم های شوهر من ۱میلیون هست که حداقل ۱۵ میلیون 

ممنونم عزیزم اصلا آدم کم صبری نیستم و اگه ۳۳سالم نبود حتما بیشتر صبوری میکردم ولی خب چون سنم دیگه د ...

من ۳۵ سالمه ۵ ساله اقدامم چند تا آی وی اف ناموفقم داشتم آخرشم‌مجبور شدم تخمک اهدایی رو قبول کنم‌که بخاطر کرونا عقب افتاد احتمالا تو خرداد انجام‌میدم ولی هنوز امید دارم ناامیدی مرگه. هر هدفی داری بخاطرش تلاش کن بالاخره میشه

ان شاالله به حق همین شب‌های قدر خدا دامنتو سبز کنه تا سال دیگه نی‌نی خوشگلتو بغل کنی❤❤

الهیییی آمین

بعد یبخشید الان اسم درستش به ذهنم نمیرسه بیضه گوسفند رو بکیره کباب کنه بخوره اونقدررر برا قوی کردن م ...

دنبلان گوسفند خوردن ولی خیلی خوب نیست همش چربیه

ممنونم گلم

احتمالا شوهرت واریکوسل داره،چون شوهرمنم آزمایش اسپرمش نرمال نبود رفتیم سونو ودکتر اورولوژی مشخص شد و ...

آره واریکوسل دارن

خیلی از خدا خواستم ولی.... اسپرم های شوهر من ۱میلیون هست که حداقل ۱۵ میلیون 

مال شوهرمن ۵۰۰هزاربود  هنوز میلیون نرسیده بود شاید اونطور ک باید دلت نشکسته نذر بده انشالله جواب میگیری

میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
دعا میکنم گلم انشالا خدا بهتون میده ،از زندگیت از الانت لذت ببر و بسپارش به خدا خودش بزرگه نگران نبا ...

آره از الانمون لذت میبریم خداروشکر ولی خب دلمون دیگه بچه میخواد😢