2777
2789

گلم برای لب تیره چی پیشنهاد میدی

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
من جدیدا روی پوست صوزتم لکه های نقطه ای داره میاد کک و مک نیست ولی لکه های ریز هست

بخاطر آفتابه باید مرتب ضد آفتاب بزتی

دکتر داروساز هستم 💗خوشحال میشم سوالی داشتین ازم بپرسید 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون گلم‌چه قیمتن؟از کجا بگیرم که اصل باشهصد افتاب چه مارکی خوبه

حدودا ۳۰۰ یا ۴۰۰ از داروخونه بگیر ضدافتاب سنتلا و ژنو بایوتیک خوبه 

خواهش میکنم عزیزم

پماد آدو اسکراب لب عزیزم

آ.  د؟ 

اسکراب و روزی چند بار بزنیم

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
آ. د؟ اسکراب و روزی چند بار بزنیم

هفته ای یکبار با دوبار بستگی به تیرگی داره پماد آد ۳ بار در روز

هفته ای یکبار با دوبار بستگی به تیرگی داره پماد آد ۳ بار در روز

مممنونم فدات بشم

عزیزم منظورم اینه سوال درمورد پوست مو ... داشتید بپرسید خیلییی خیلی واضح گفتم

اسی من یه ماسک درس کردم که شامل تخم کتان بر نج زردچوبه نشاسته و کندر و گلاب و خاک رس هس میزنم به صورتم هر روز به نظرت ضرر داره نتیجش خوب بوده 

خواهش میکنم عزیز دلم

عزمزمه موهای بچه هام حیلی بزرگه تا پایین باسنشون دوست ندارن کونثتا کنم 

موقع شونه کردن یکم اذیت میشن چی به موهاشون بزنم اذیت نشن موهاشون صاف بدون درد شونه بشه😘