2777
2789
عنوان

شوهر عقده ای و روانی من

7288 بازدید | 165 پست

شوهر من بعد از یکسال قهر با خانوادش هار شده ! آنچنان سر یه موضوع بیخود جلوی مادرش به من توهین و بی احترامی کرد و منو خرد کردسر یه موضوع چرت این قدر داد زد که مادرش گفت نکن سکته می کنی منو عامل و تقصیر کار می دونن و فک می کنن من کاری می کنم پسرشون سکته کنه خیلی خیلی راحت  مادرشوهرم می گه رفت و امد نکنید من یه پدر و مادر دارم یک خواهر یه مادربزرگ و یه خاله ۶ سال اول زندگی حق نداشتم رفت و امد کنم الانم همون اش و همون کاسه با یه بهانه مسخره افتاد دستشون این قدر عربده کشید و مظلوم نمایی کرد که مادرش بگه وای پسرم سکته کرد ! منو جلوی خانوادش خراب کرد هر کاری می کنم صبح تا شب همه چی خوب باشه نمی شه دیگه رها می کنم چون شوهر من روانی و عقده ایه و جلوی خانوادش دوست داره بگه زنم زیر دستمه و ابزار کارمه فقط همین ! دخترایی که عقدید نامزدید اگر کسی به خانوادش وابستگی افراطی داره زنش نشید تا نذارید به عروسی بکشه به خدا من با یه بچه تنهام بچه ام که مال اوناس شوهرمم که زیر دست اوناس و برده اوناس من چرا تزدواج کردم پس ؟ هر روزم تنهاییه تا شب این قدر خار و ذلیلم تو سن ۳۴ سالگی 

من تو ۳۴ سالگی با یه بچه ۴ ساله یه ابزارم نه حق مریضی دارم نه حق خستگی نه حق عصبی شدن نه حق ناراحت شدن ! عین یه ربات باید همیشه بخندم برقصم واقعا زن و شوهر یعنی درک متقابل یعنی با هم‌کنار اومدن همدیگه رو تو سختی ها حمایت کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فکر کردم خودکشی کنم واقعا برای چی ادامه بدم من که نمی تونم طلاق بگیرم برای چی ادامه بدم 

یکاری کن اون خودشو بکشه نه تو 

این چ حرفیه میزنی 😠

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
ببین ب دعا اعتقاد داری...من اعتقاد دارم...نرزین سرم.ک عقب مونده ای من ک.نتیحه دیدم....شاید مادرشوهرت ...

بله عزیزم مادرشوهر من یه قمی جادوگره شک نکن هار شده جوری داد و بیداد می کنه عین اول ازدواجمون یادش رفته چطوری یه دونه خونشو کردم دو تا چه قدر خون دل خوردم یادش رفته من کی بودم و کی هستم براش خیلی بی چشم و رو هست 

بیخیالش باش خواهر.کاری ک دوست داری رو انجام بده زیادگوش نکن بهشون

من ادم نیستم ؟ من دلم نمی خواد رفت و امد کنم ؟ ۶ سال چشمم به در خشک شد یکی بیاد خونم نمی ذاشتن همیشه تو مهمونی ها عین بیوه زنا بودم 

ببخشیدا ولی خودتم رودارش کردی بسکه بهش سرویس دادی.ینی چی هی بخندم هی برقصم براش.مواقعی ک ناراحتت میکنه ایناروانجام نده حتی جنسی.ولش کن بایدطعم تنبیه بچشه تاقدر عافیت بدونه

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
ببخشیدا ولی خودتم رودارش کردی بسکه بهش سرویس دادی.ینی چی هی بخندم هی برقصم براش.مواقعی ک ناراحتت میک ...

من عاشقش بودم از روز اول سواری دادم بابام گفت طلاق بگیر پسر سه سالم جلوم بال بال می زد الان نزدیک ۵ سالشه نمی ذارن دوسم داشتع باشه 

ببخشیدا ولی خودتم رودارش کردی بسکه بهش سرویس دادی.ینی چی هی بخندم هی برقصم براش.مواقعی ک ناراحتت میک ...

من خیبی دختر مغروری بودم ولی نمی دونم چی به سرم اومده پیر شدم پیر