2777
2789
عنوان

شوهر عقده ای و روانی من

| مشاهده متن کامل بحث + 7289 بازدید | 165 پست
بله عزیزم مادرشوهر من یه قمی جادوگره شک نکن هار شده جوری داد و بیداد می کنه عین اول ازدواجمون یادش ر ...

بببین ی کاری میگم امتحان کن من  ی بار ی دعوای بزرگ شد  مجبور ب این کارشدم شوهرم ک.منو مقصر میدونست حرفشو عوض کرد وگفت تو سعی کن کمتر باهاشون حرف بزنی من میدونم اونا چین......حالا بگم؟؟؟میترسم خراب شن روسرم بعضیاااا

وخدایی ک بشدت کافیست...

واقعاا نمیدونم چرا جلو خانوادشون انقد میخوان زنا صایع کنن و دستور بدن و زیر دست باشن

طفلی خواهرم رفته بود خونه مادرشوهرش شوهرش جلو خواهراش بیرون میاد گفته بیا جورابام دربیار

خو خودت دربیار!

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودکشی چیه دختر میخوای از چاله دربیای بیوفتی تو چاه اونم چاه بدون ته 

من طلاق برام عیر ممکنه چون دو سال پیش کل خانواده ام‌گفتن جدا شو به خاطر پسرم به همشون گفتم‌نه چون باید پسرمو می دادم به اونا 

واقعاا نمیدونم چرا جلو خانوادشون انقد میخوان زنا صایع کنن و دستور بدن و زیر دست باشن طفلی خواهرم رف ...

دقیقا یه بار عمه ام بهم گفت بعضی مردا اینجورین جلوی بقیه دوست دارن زنشونو خرد کنن ناراحت نشو 

واقعاا نمیدونم چرا جلو خانوادشون انقد میخوان زنا صایع کنن و دستور بدن و زیر دست باشن طفلی خواهرم رف ...

جلوی اونا خیلی به من بی احترامی می کنه سعی می کنپ دیگه هیچ جا نرم یه مدت کلا با همه ارتباطمو قطع می کنم این قدر خسته ام این قدر داغونم واقعا هیچ کس منو دوست نداره 

من عاشقش بودم از روز اول سواری دادم بابام گفت طلاق بگیر پسر سه سالم جلوم بال بال می زد الان نزدیک ۵ ...

خو ازحقت دفاع کن.بی زبان نباش. الانم دیرنیس زیاد ک کوتاه بیای آدمو دور ازجون نفهم فرض میکنن

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
خو ازحقت دفاع کن.بی زبان نباش. الانم دیرنیس زیاد ک کوتاه بیای آدمو دور ازجون نفهم فرض میکنن

من حرفامو زدم اونم شروع کرد عربده کشیدن مادرش منو مقصر بدونه وای پسرم سکتته کرد دعواها رو هم می بره جلوی اونا