شوهر من بعد از یکسال قهر با خانوادش هار شده ! آنچنان سر یه موضوع بیخود جلوی مادرش به من توهین و بی احترامی کرد و منو خرد کردسر یه موضوع چرت این قدر داد زد که مادرش گفت نکن سکته می کنی منو عامل و تقصیر کار می دونن و فک می کنن من کاری می کنم پسرشون سکته کنه خیلی خیلی راحت مادرشوهرم می گه رفت و امد نکنید من یه پدر و مادر دارم یک خواهر یه مادربزرگ و یه خاله ۶ سال اول زندگی حق نداشتم رفت و امد کنم الانم همون اش و همون کاسه با یه بهانه مسخره افتاد دستشون این قدر عربده کشید و مظلوم نمایی کرد که مادرش بگه وای پسرم سکته کرد ! منو جلوی خانوادش خراب کرد هر کاری می کنم صبح تا شب همه چی خوب باشه نمی شه دیگه رها می کنم چون شوهر من روانی و عقده ایه و جلوی خانوادش دوست داره بگه زنم زیر دستمه و ابزار کارمه فقط همین ! دخترایی که عقدید نامزدید اگر کسی به خانوادش وابستگی افراطی داره زنش نشید تا نذارید به عروسی بکشه به خدا من با یه بچه تنهام بچه ام که مال اوناس شوهرمم که زیر دست اوناس و برده اوناس من چرا تزدواج کردم پس ؟ هر روزم تنهاییه تا شب این قدر خار و ذلیلم تو سن ۳۴ سالگی
بله عزیزم مادرشوهر من یه قمی جادوگره شک نکن هار شده جوری داد و بیداد می کنه عین اول ازدواجمون یادش ر ...
بببین ی کاری میگم امتحان کن من ی بار ی دعوای بزرگ شد مجبور ب این کارشدم شوهرم ک.منو مقصر میدونست حرفشو عوض کرد وگفت تو سعی کن کمتر باهاشون حرف بزنی من میدونم اونا چین......حالا بگم؟؟؟میترسم خراب شن روسرم بعضیاااا
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
واقعاا نمیدونم چرا جلو خانوادشون انقد میخوان زنا صایع کنن و دستور بدن و زیر دست باشن طفلی خواهرم رف ...
جلوی اونا خیلی به من بی احترامی می کنه سعی می کنپ دیگه هیچ جا نرم یه مدت کلا با همه ارتباطمو قطع می کنم این قدر خسته ام این قدر داغونم واقعا هیچ کس منو دوست نداره