شوهر من بعد از یکسال قهر با خانوادش هار شده ! آنچنان سر یه موضوع بیخود جلوی مادرش به من توهین و بی احترامی کرد و منو خرد کردسر یه موضوع چرت این قدر داد زد که مادرش گفت نکن سکته می کنی منو عامل و تقصیر کار می دونن و فک می کنن من کاری می کنم پسرشون سکته کنه خیلی خیلی راحت مادرشوهرم می گه رفت و امد نکنید من یه پدر و مادر دارم یک خواهر یه مادربزرگ و یه خاله ۶ سال اول زندگی حق نداشتم رفت و امد کنم الانم همون اش و همون کاسه با یه بهانه مسخره افتاد دستشون این قدر عربده کشید و مظلوم نمایی کرد که مادرش بگه وای پسرم سکته کرد ! منو جلوی خانوادش خراب کرد هر کاری می کنم صبح تا شب همه چی خوب باشه نمی شه دیگه رها می کنم چون شوهر من روانی و عقده ایه و جلوی خانوادش دوست داره بگه زنم زیر دستمه و ابزار کارمه فقط همین ! دخترایی که عقدید نامزدید اگر کسی به خانوادش وابستگی افراطی داره زنش نشید تا نذارید به عروسی بکشه به خدا من با یه بچه تنهام بچه ام که مال اوناس شوهرمم که زیر دست اوناس و برده اوناس من چرا تزدواج کردم پس ؟ هر روزم تنهاییه تا شب این قدر خار و ذلیلم تو سن ۳۴ سالگی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تهرانی هستم مادرشوهرم قمی پدرشوهرم شیرازی به ظاهر همیشه طرفدار من هستن خدا باطنشونو نشونم داده برادرشوهرم دو تا زن طلاق داده یه برادرشوهرمم جلسات دادگاه رو رفت پشیمون شد وقتی اینا تو زندگی هامون هستن همش حرف طلاقه
من نتیجه گرفتم.مطمنم شماهم میگیرن...یکمی از دیش خودتون ب خوردش بدین....میتونی توچاییش یا لیوان اب یا غذاش یا هرچیزی ک.میخوره بریزی ب خوردش بدی....کمی از ادرارتونو برزین جلو در خونه...کمی تو کفشاش....خیلی موثره...... جلودر حتما چندجا بریزین...اگه تونستین وقتی شوهرتون دارمیاد قبل امدنش چندقطره ادرا بریزین جلو دراز روش رد بشه
معمولی هستن ولی بلد نیستن درست رفتار کنن طرف رو جذب کنن ولی برای جهاز و سیسمونی سنگ تموم گذاشتن شوهر من از اول خودشو می گرفت شوهر خواهرمم عوضی به تمام معناس