2777
2789
عنوان

شوهر عقده ای و روانی من

| مشاهده متن کامل بحث + 7288 بازدید | 165 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دارم فک می کنم خانواده پدرم تمامی دامادها عوضین ! چرا ؟ کل خانوادمون کشیدن از دست همشون 

عزیزم شاید خانوادتون خیلی به دامادا رو میدن 

آرام باش عزیزِ من! کشتی ما را خدا میراند..
کجایی 

من تهرانی هستم مادرشوهرم قمی پدرشوهرم شیرازی به ظاهر همیشه طرفدار من هستن خدا باطنشونو نشونم داده برادرشوهرم دو تا زن طلاق داده یه برادرشوهرمم جلسات دادگاه رو رفت پشیمون شد وقتی اینا تو زندگی هامون هستن همش حرف طلاقه 

بگو عزیزم

من نتیجه گرفتم.مطمنم شماهم میگیرن...یکمی از دیش خودتون ب خوردش بدین....میتونی توچاییش یا لیوان اب یا غذاش یا هرچیزی ک.میخوره بریزی ب خوردش بدی....کمی از ادرارتونو برزین جلو در خونه...کمی تو کفشاش....خیلی موثره...... جلودر حتما چندجا بریزین...اگه تونستین وقتی شوهرتون دارمیاد قبل امدنش چندقطره ادرا بریزین جلو دراز روش رد بشه

وخدایی ک بشدت کافیست...
عزیزم شاید خانوادتون خیلی به دامادا رو میدن 

معمولی هستن ولی بلد نیستن درست رفتار کنن طرف رو جذب کنن ولی برای جهاز و سیسمونی سنگ تموم گذاشتن شوهر من از اول خودشو می گرفت شوهر خواهرمم عوضی به تمام معناس 

من نتیجه گرفتم.مطمنم شماهم میگیرن...یکمی از دیش خودتون ب خوردش بدین....میتونی توچاییش یا لیوان اب یا ...

این زنیکه این کارارو می کنه شوهرم چند شبه خونه باباش می خوابه کلا قید زندگیمونو زده 

این زنیکه این کارارو می کنه شوهرم چند شبه خونه باباش می خوابه کلا قید زندگیمونو زده 

اگه بتونی بری خونه مادرشوهرت یواشکی تو غذا کمی بریزی خیلی خوب میشه...یکم عرضه داشته باشه......بتونی ب اوناهم بدی خوبه....شوهرتو بکش خونه حتما این کارو کن.....مادرشوهر معلومه چیزی بخوردش داده...با این کار باطل میشه انجامش بده....تو چرا بیکار نشستی توهم ی کاری میکردی

وخدایی ک بشدت کافیست...
من تو ۳۴ سالگی با یه بچه ۴ ساله یه ابزارم نه حق مریضی دارم نه حق خستگی نه حق عصبی شدن نه حق ناراحت ش ...

چندسالگی عروسی کردی؟ 

ببین عزیزم اگه اختلافتون فقط سر خانواده س رفت و امد نکنین با پدر ومادر نمیشه قطع کرد ولی با خاله و ... راحت میشه رفتوامدنکرد

واقعا ارزش خراب شدن زندگیتونداره

لطفا اگه مخالف نظر منی و می خوای بحث کنی ریپلای نکن