2777
2789

بعد طلاق روحیم خراب شد و خیلی خیلی چاق شدم 

به تشویش دوستام جمعه اولین بار  رفتم گروه کوهنوردی که هم روحبم باز شه هم وزنم و کم کنم 

کلی هم تجهیزات خریدم 

ولی لباسهای کوهنوری چاقیم و بیشتر نشون میده اصلا راحت نیستم 

LilySlim Fitness goals tickers

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه مختلط هست

همه دخترا قد بلند و ورزیده 

من از همه کوتاه تر و چاق تر 

مانتو کوهنوردی هم کاملا جذب 

قشنگ تمام طبقات چربیم ریخته بود بیرون 

رسما 🤦🏻‍♀️افسرده تر شدم 

میگذره،قویی ادامه بده،باید شروع کنی بالاخره دیگه،برای لاغری باید زخمت کشید،درضمن برگام ریخت با تاریخ عضویتت 😮

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
گروه مختلط هست همه دخترا قد بلند و ورزیده  من از همه کوتاه تر و چاق تر  مانتو کوهنوردی ...

خب اگه راحت نیسی نرو به جاش برو باشگاه،اخه باز فضای باشگاه بهتره هم چاق زیاد داره هم لاغرفقط هم زناهستن

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

من چادری و محجبه ام از اینکه مجبورم به خاطر کوهنوری با اون لباسای جذب برم کوه عذاب وجدان دارم 

به نظرتون چکار کنم 

بیخیال باشم و برم یا اگه پیشنهادی برا نحوه لباس پوشیدنم دارید خوشحال میشم بگید بهم