2777
2789

دو هفته است اومدم خونع خودم مادر شوهرم اینا نیومدن اصلا، امشب پدر شوهرم خونم بود گله کرد که چرا نمیاین پیش ما مامان میگه فلانی نمیاد پیشمون، گفتم مامان همه جا میره خونه ما ک اینقد نزدیکه بهشون نمیاد، بعد میگه منتظره جاریم از مسافرت برگرده با هم برن خرید خونه نویی بعد بیاد خونمون، گفتم یعنی فلانی بیست روزه رفته شایدم بیست روز دیگه نیاد، مامان نمیخواد سر بزنه؟ اصلا کادو میخوام چکار، منم گفتم تا نیان منم دیگه نمیرم خونشون  ، به شوهرمم گفتم بدون من حق نداری بری

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

اینم بگم من چند بار رفتم خونشون بعد اسبابکشی، دیدم اونا نمیان منم نرفتم دیگه 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دده کرونا نمیله می اشتوته😂😂😂

کلمه آخری رو نفهمیدم😁😁

واسه افطار دعوتشون کن شاید منتظره تو دعوتش کنی

وا؟ اونا ک اصلا روزه نمیگیرن من با زبون روزه دعوت کنم ک چی، بعدشم اونا همیشه بی خبر میمومدن منتظر دعوت نیستن، پدر شوهرمم چند بار شام دعوت کردم به اونا هم گفتم نیومدن، کسی میره خونه جدید باید همه رو دعوت کنه؟ عروسن مگه ک پا گشا بخوان

تبریک گرم من را پذیرا باش🌹🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥
کرونا هم به اونجاتونه لابد

عزیزم من اصلا جز خونه مادر شوهرم جایی نمیرم، شعورمون به این حد میرسه چطوری ز ندگی کنیم زنده بمونیم، مرسی که هر تاپیکی میزنم یکی باید بپره وسط بگه کرونا