کم کم باید یادش بدى من خودم دو تا بچه هام قبل دو سال یادشون دادم باید دود زود یادش بیارى مثلا هر ربع ساعت ببرید ش دستشویی تا یادشون بمونه
When the door of happiness closes, another opens
But often times we look so long at the
Closed door that we don’t see the one which has been opened for us
وقتی در شادی بسته می شود، در دیگری باز می شود
ولی معمولاً آنقدر به در بسته شده خیره می مانیم
که دری که برایمان باز شده را نمی بینیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اولاً واسه از پوشک گرفتن باید بچه آمادگی داشته باشه من دخترم تا سه سالگی آمادگی پیدا نکرد نزدیک دو سه ماه مونده بود سه سالش تموم بشه وقتی بازش گذاشتم آمادگی داشت من واسه دخترم از این برچسب های بچگانه میگرفتم میزد به کاشی های دستشویی یا براش یه جایزه میزاشتم توی دستشویی میگفتم فرشته برات جایزه گذاشته بیا بریم دستشویی بکن تا بدمش بهت
تهدید و دعوا اصلااااا نکن برا دستشویی. حتی نگو الان باید دستشویی کنی و اگه شلوارشو کثیف کرد حتی اخم هم نکن. همینکه میبینه به سختی باید تمیز کنین خودش میفهمه نباید بکنه. چون اگه بهش فشار بیاری بچه استرسی میشه و یا لج میکنه یا کلا کنترلش کم میشه و دیرتر یاد میگیره. فقط زیاد ببرش و هر وقت دستشویی کرد خیلی تشویق کن. صبور باش و بدون ممکنه چند ماه طول بکشه
باید یه جوری علاقمندش کنی بره دستشویی. اصلا بهش نگو مواظب باش پی پی نکنی تو شلوارت. فقط با یه بازی ببرش و اگه کرد تشویق کن. مثلا یه شعر خاص بخون یا یه جور خنده دار بغلش کن و ببرش. تو دستشویی براش یه عروسک یا اسباب بازی جالب بذار یا رو دیوار یه جایزه بچسبان خلاصه باید خودش با علاقه بره دستشویی. 1 سال دیگه باید بهش بگی مواظب باش دستشویی ان نریزه الان زوده
من زود عصبانی میشم ,فکر می کنم واسه جلب توجه همکاری نمیکنه,لجبازی میکنه,براش رنگ انگشتی گذاشتم تو دستشویی که هروقت اونجا کارشو کرد ,جایزه بدم رودیوار باهک نقاشی کنیم,اما ...
فقط واسه پی پی مشکل داری ؟ از این برچسب ها امتحان بکن من تو دستشویی براش هدیه کوچیک میزاشتم مثلاً گل سری یا یه چیز کوچیک بعد مثلاً خودم میرفتم دستشویی میومدم میگفتم وای نازنین مریم بدو بریم دستشویی جیش بکن فرشته واست یه هدیه گذاشته بریم برش داریم اونم بدو بدو میکرد میومد الان دیگه مشکلی نداریم جایزه ام نمیزارم خودش جیش و پی پی داره میگه