2777
2789
عنوان

گوشت کوب برقی کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 60 پست

منم چرخ گوشتم پارس خزره یازده ساله استفاده میکنم تا حالا اخ نگفته    گوشت کوب ندارم ولی دوست دارم بخرم منم زیاد کاراییش رو نمیدونم   فقط چند روز پیش حلیم پخته بودم گفتم کاش داشتم باهاش حلیمو له میکردم

من چرخ گوشت برام کارایی نداره

گوشت کوب برقی برند مایدیا دارم ۳۵۰ خریدم پارسال

خیلی کمک میکنه

خیلی وقتا باعث میشه غذاساز برند بوش رو استفاده نکنم

مخلوط کن و هم زن و خرد کن هم داره

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پارس خزر چرخ گوشت ش خوبه

گوشت کوب هم فیلیپس و پاناسونیک

من سونیا دارم چند ساله راضیم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

من چرخ گوشت و گوشت کوبم مارک بیشل هست 

حدودا چهار سال پیش گرفتم قیمت الانشو نمیدونم ولی از لحاظ کارایی ک عالیه 

واسه حلیم و آبگوشت و پوره و معجون عالی و راحته بنظرم کاربردش خوبه... تکیش هست سه کارشم هست من سه کاره گرفتم واسه جهیزیم همزن و آسیاب و گوشت کوب

مال من فلره کادو گرفتم قیمتشو نمیدونم واسه گوشت کوبیده آبگوشت و بادمجون و الویه و این چیزا استفاده ...

مارک وسایل منم فلره،باهاش چیزایی ک میخوایی پوره کتی یا له کنی خوبه هرچی ک فکرشوبکنی.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
چرخ گوشتت خوبه من گوشت کوب برقی دارم راضیم کاراییشم خیلی خوبه من حتی بجا همزن برا درست کردن کیک هم ا ...

اره منم دیدم چون کارایی زیاد داره میخام بخرم کلا نمیخام وسایل اضافی ببرم

من تفال دارم سه کاره است هم گوشکوب هم همزن هم خردکن روش داره عالیه یکی از بهترین وسایل برقیمه دو ساله که دارمش سال ۹۷ اولاش خریدم ۲۸۰

عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم
من چرخ گوشت و گوشت کوبم مارک بیشل هست  حدودا چهار سال پیش گرفتم قیمت الانشو نمیدونم ولی از لحا ...

همزنش چطوره عزیزم؟بعضیا میگفتن همزنش هرز میچرخه اگ همزنش خوب جدا بگیرم؟