2777
2789
عنوان

گوشت کوب برقی کیا دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1876 بازدید | 60 پست
اره منم دیدم چون کارایی زیاد داره میخام بخرم کلا نمیخام وسایل اضافی ببرم

منتها دوکارشوبگیر ک همزن هم داره،من نمیدونستم اونجایی ک ازش خربدم نیورده بود،اونموقع.یک کارس واسه من

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گاسونیک دارم سه کارشو هم گوشکوبه هم همزن هم خور کن راضیم خیلی کمک میکنه

سالها خواننده خاموش بودم جدید نیستم   برای سلامتی خودتون و عزیزانتون تو این کرونا یه صلوات بفرستید   
کدومو بیشتر استفاده میکنی عزیزم...گوشت کوب یا غذا ساز

غذاساز بیشتر استفاده میشه 

من دیدم‌جدا جدا بخرم گرونتر در میاد از اینا خریدم که همزن برقی،گوشکب و غذاساز باهمه 

از یه پیج تو اینستا خریدم 

کلا هرچی از این آقا خریدم عالی در اومده بود واسه همین بهش اعتماد دارم 

ن واسه من ک عالیه گلم زیاد ازش استفاده میکنم  اگه دوس داری همزنت کاسه مخصوصم داشته باشه ک خب ...

ن اتفاقا اونجوری میخواستم بگیرم میگفتن سنگینه و فلان بعدا حوصلت نمیکشه برداری از کابینت 

بسلامتی استفاده کنی عزیزم...اره شنیدم سه کارش خوبه

مرسی عزیزم،ولی مراقب موتورش باش،چون میگن وسیله ای ک چن کارس واسه موتورش ضررداره،بافاصله یکی دوروز حداقل ازهرکدوم استفاده کن.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
مرسی عزیزم،ولی مراقب موتورش باش،چون میگن وسیله ای ک چن کارس واسه موتورش ضررداره،بافاصله یکی دوروز حد ...

ن انشالا بگیرم یه چی خوب میگیرم ک کارایی داشته باشه ی مدت