دوس دختر قبلی شوهرم که میشه خواهر جاریم،،،باز به شوهرم پیام داد شوهرم داره بارداره،،،شوهرم پیاماشو به من نشون داد،،،من خیلی حرصم گرفت رفتم به خانواده زنه گفتم،،،جه جنگی به پا کردم یکم دلم خنک شد،،،ولی شوهرم خیلی ناراحت شد،،،میگه چرا اینکارو کردی گناه داشت😠 من بیشتر حرصم میگیره،،،چیکار کنم😞
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش اول بخودش تذکر میدادی میگفتی درصورت تکرار شوهرت میفهمه بعد علنی میکردی تو بارداری کرم داره دیگه چه پیامی
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
به نظرم به همون شوهرش میگفتی بهتر بود ولی به هر حال اینکه از زندگیت دفاع کردی خیلی خوبه به شوهرتم توضیح بده که چون خیلی دوستش داری تحمل این چیزا را نداشتی و اینکه شوهرش حق داشته بدونه با چجور زن بی شخصیتی زندگی میکنه.
کار خوبی کردبنظرم.دوست دختر سابق شوهر منم که متاهلم هست ده سال باشوهرم پیام بازی کرد!!!منم خواستم آب ...
خوب کار شما درست بوده اومدی شماره شوهرت عوض کردی تمام .
البته که کار این خانم خیلی زشت بوده ولی راه های دیگه ای هم بوده که بره پی زندگیش و منکلا از اینکه آبرو کسی بره مخالفم اونم این جوری که کل خانواده زن فهمیده مخصوصا شوهرش
من واقعا توکار اینخانومیایی که میگن وااای چرا ابروشو بردی موندم اگه اون ابرو حالیش بود باشکم گنده و شوهر بالاسرش زندگیه یکی دیگرخراب نمیکرد خوب کردی عزیزم همینجور زنان که ده هازندگی و از هم میپاشن خوب کردی عزیزم دمتگرم
درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....