2777
2789
عنوان

دوس دختر قبلی شوهرم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 8096 بازدید | 253 پست

ابروشو بردی چیه این بی ابرو مگه این چیزا سرش میشه

عزیزم کار خیلی خوبی کردی

فقط هوای شوهرتو داشته باش الان که اینطوری شده بهش اعتماد  بنفس بده نذار فکر کنه اشتباه کرده بهت گفته

آره😂

خیلی کار بدی کردی میتونستی بخودش بگی و تذکر بدی تا اینکه آبروشو ببری و جلو خانوادش و شوهرش تحقیرش کنی میتونستی خییلی عاقلانه بهش تذکر بدی ن ک زندگیشو بریزی بهم،،،،، درسته اون زن کار بدی کرده ولی شما خیلی کار بدتری کردی ابرو ی زن چیزی نیست ک وقتی بره ب راحتی برگرده خودت زنی دیگه میدونی آبرو یعنی چی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرش چیکار کرد وقتی فهمید؟

حق داری هرزنی بود همین کارو میکرد ولی ابرو بردن سخته میگم حقته ولی ابروی  بردنم خیلی بده به خودش میگفتی دفعه بعد گوش نمیداد دیگه  اون موقع جایز بود هرکاری بکنی 

حالم بهم میخوره اخه نفهم اگه میخاست ترو میگرفت ترو برای دوستی خواسته 

بعدشم اینا ایفدر پرو هستن الان به شوهرش میگه عروسیش تبریک گفتم 

حق داری هرزنی بود همین کارو میکرد ولی ابرو بردن سخته میگم حقته ولی ابروی  بردنم خیلی بده به خود ...

عروسی تبریک گفتن چه موقعه بعد چندین سال،،،،درضمن این خانوم اون زمان به شوهرم خیانت کرده که شوهرم باهاش ازدواج نکرده

کاربر قدیمی      دوستت دارم خودمو میگم   
خیلی کار بدی کردی میتونستی بخودش بگی و تذکر بدی تا اینکه آبروشو ببری و جلو خانوادش و شوهرش تحقیرش کن ...

عزیزم من و شوهرم بهش گفتیم و حتی تهدید هم کردیم که میگیم با کمال پررویی خندید و گفت من دلم میخواد پیام میدم توام جرات داری دهنتو باز کن منم خواستم جراتمو ببینه

عزیزم کل تایپیکو خوندم مرحبا بهترین کار ممکن رو انجام دادی به این دوستانی که نخونده قضاوت و نصیحت میکنن توجه نکن فقط این وسط از دل همسرتون در بیارید و واسش توضیح بدین با این کارتون شاید اون خانوم به خودش بیاد و دست از این کارا برداره و بهش افتخار کنید که همچین مرد با وفایی هست 

عزیزم کل تایپیکو خوندم مرحبا بهترین کار ممکن رو انجام دادی به این دوستانی که نخونده قضاوت و نصیحت می ...

ممنونم از شما بخاطر درک و فهم و شعورتون واقعا❤❤❤❤

عروسی تبریک گفتن چه موقعه بعد چندین سال،،،،درضمن این خانوم اون زمان به شوهرم خیانت کرده که شوهرم باه ...

منکه میگم حق داری عزیزم  اولشم بهت حق دادم بعضی از ادما کرم دارن مریصن خوشبختیه کسی نمیتونن ببینن مادرم حق میدم بهت  زن جماعت همه چبشو تقسیم میکنه الا شوهرش میفهمت من میگم این جور زنا ایقدر پرو هستن کار خودشون ماسمال میکنن برفرصم تبریک علط کرده تمام ذهنش پاچیدن زندگیته من که قبول دارم کارتو 

منکه میگم حق داری عزیزم  اولشم بهت حق دادم بعضی از ادما کرم دارن مریصن خوشبختیه کسی نمیتونن ببی ...

آره،،،،خب ترسی نداره که اینکارو میکنه با بچه تو.شکم

آره،،،،خب ترسی نداره که اینکارو میکنه با بچه تو.شکم

خدارو شکر شوهرت دوست داره خدارو شکر باهات روراست اینم اینارو شنیده ودیده آتیش گرفته پیام داده بع قول خودت خیانت کرده  برای اون هوسه عسق وپایبندی نبوده اون به شوهرشم وفادار نمی مونه مطمعن باش حیف اون بچه

خدارو شکر شوهرت دوست داره خدارو شکر باهات روراست اینم اینارو شنیده ودیده آتیش گرفته پیام داده بع قول ...

دقیقا همینطوره اگه وفادار بود اینکارا رو نمیکرد