2777
2789
عنوان

کدومش خوجله+عکس📷

1091 بازدید | 123 پست

خانوما اول اینکه من یدونه شکلات خوری برنز دارم مامانمم رفته دوتا میوه خوری و شکلات خوری برنز خریده،منم میگم میخوام کریستال بردارم و اونایی رو که خریده برداره برا خودش ،،،حالا عکسشو میدم البته اینو از نت برداشتم ولی خب تو همین مایه هاست

اونی که مامانم خریده:

لطفا برا خودتون زندگی کنین❤🥰 دوست دارم خودم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به دکوراسیون خونت داره اگه سلطنتیه برنز اما اگه مدرنه کریستال

هنوز که وسایلم تکمیل نشده،مامانم رفت ازینا برداشت گفتم بزار بمونه ولی خب خرید،حالا به نظرتون کدوم خوشگله یا اگ یه چیز دیگ که بنظرتون خوبه عکس بدین

از مد نیوفتادن،برا جهاز میخوامااا

ن تینااصلاازمدنمیفته. من سال90عروسیم بودمامانم واس جهازم زیادبرنجی گرف تازه حالامیبینم میذارن توجهازشون. کریستال بگیر اس دم دست ایناباش واس دکور رومیز

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ن تینااصلاازمدنمیفته. من سال90عروسیم بودمامانم واس جهازم زیادبرنجی گرف تازه حالامیبینم میذارن توجهاز ...

اخرشو متوجه نشدم😟

اینجاجهازک میدن ی عالمه برنج با سرویس شوگاکریستال بای عالمه دیگ فک کنم هرعروسی سه یاچهار مدل سرویس واس پذیرایی دارن. 

اینجاجهازک میدن ی عالمه برنج با سرویس شوگاکریستال بای عالمه دیگ فک کنم هرعروسی سه یاچهار مدل سرویس و ...

خب نظرتونو نسبت به اینا بگین

اره عزیزم 😘

اولی چطور اونی که مامانم خریده اونم جالب نیست؟

اگ یه چیز دیگ مد نظرتونه میتونین عکس بفرستین

اخرشو متوجه نشدم😟

میگم ایناروبردار. ولی سرویس کریستال بخر واس دم دست مهمون خودمونی داری. ولی اوناباش مهم نیای خاص ودکور