2777
2789

چند روزه همه تاپیک میزدن که دیجی جنس بد میفرسته و بد قول شده من گفتم‌ شاید همینطوری میگن یا راهشون دوره براشون دیر میفرستن..

با خودم گفتم من تهرانم یه روزه میفرستن  و .....

سفارش گاز دادم از سه شنبه گفتن شنبه گفتم‌باشه 

امروز گفتن فعلا معلوم نیست زنگ زدم میگم‌ینی چی که معلوم نیست میگه تا ۴۸ ساعت آینده پیگیری میشه😤😤😤😤😲😲😲گفتم تازه ۴۸ ساعت دیگه پیگیری میشه واقعا که 

اصلا پولمو بدین میگه ۵ . ۶ روز دیگه پولتون برمیگرده😠

گفتم چطور یه دیقه ایی برداشت میکنید اما بخواین برگردونید میشه ۵ روز دیگه 

کلی بحث کردم آخرم هیچی به هیچی

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلي كلاهبردار شدند.

خیلی حتی گرونتر میفروشن ولی مجبور شدم الان همسرم گفت خودم زنگ میزنم بهشون 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
امضاتو خوندم میخام اینجا بحث سیاسی کنم بترکی🤣🤣

😆😆😆

خب این یه چیزه تقریبا نرماله همیشه پولو سریع میگیرن و دیر برمیگردونن البته اونا باید جوری با شما صحب ...

آره هرچی بهش گفتم گفت رسیدگی میشه همین 😑😑😑

خیلی حتی گرونتر میفروشن ولی مجبور شدم الان همسرم گفت خودم زنگ میزنم بهشون 

من بخار شور میخواستم منصرف شدم چند بار قیمت رو تغییر میدند.دیگ ازشون خرید نمیکنم.

همسرم امیرم    تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را ...تیکر عروسیمونه