بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آره عزیزم، آب جوش و عسل و آبِ لیمو و دارچین، عاااالیه برای گلودردفقط یادت باشه عسل و وقتی اضافه کنی ...
عسل حرارت ببینه خاصیتش زیاد میشه
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
نه عزیزم. عسل به هیچ عنوان نباید حرارت ببینه. دکتر به من گفت... تو نت هم سرچ کنی، نوشته
عسل مصفا رو چهل بار غسل میدن میشه یه عسلی که مرده رو زنده میکنه اونم با حرارت میشه یه عسل سرخ رنگ
تو قرآن هم اومده عسل مصفا
به گوگل اعتماد نکن که چنداا کارمند نشستن و همه چیزو تغییر دادن
❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛ پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
عسل مصفا رو چهل بار غسل میدن میشه یه عسلی که مرده رو زنده میکنه اونم با حرارت میشه یه عسل سرخ رنگ تو ...
عسل مصفارو نمیدونم عزیزم، من درمورد عسلی که توبازار موجوده و همه استفاده میکنیم صحبت میکنم. اینم دکتر فوق تخصص بهم گفت...گفت همیشه توی دمنوشها عسل و زمانی اضافه کنید که یه کم از حرارت افتاده باشه، بعدش اومدم زدم تو گوگل دیدم دقیقا عین حرف دکتر و اینجاهم نوشته
برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟
عسل مصفارو نمیدونم عزیزم، من درمورد عسلی که توبازار موجوده و همه استفاده میکنیم صحبت میکنم. اینم دکت ...
منظورم همون عسل معمولی هست که میشه مصفا 😊
میزارم رو گاز با پوستش کبابی میشه بعد یکی دو لایه از پوستش میکنی و نمک میزنی میخوری
فقط گاز کثیف میشه