2777
2789
عنوان

وایی چطوری کتابمو ازدختره بگیرم

108 بازدید | 16 پست

بچه هاهمسایمون آشنایی دورداریم

به شدتم فضول وکنجکاون حتی معدلمو سالای پیش میپرسید 

دخترشم یه سال ازم کوچیکتره امسال دوازدهمیه اومد کتابامو  ماه پیش برد منم میخواستم بگم نمیتونم بدم سریع گف یه ماه دیگ کتابام میاد

الان من میخوام پشت بمونم همه کتابامو نیاز دارم 

چن روزه دارم بادرسنامه جلو میرم 

چطوری برم ازش بگیرم؟الان مامانش میپرسه رتبه ت چن شد؟اگه کتابارو نده چه کنم هی اصرار کنه یکم دیگ بت میدم

نمیخوامم فعلا باخبرشن پشت کنکورموندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

چرا فکر می‌کنی به مردم توضیحی بدهکاری؟

صرفا میگی فردا تمام کتاب‌هام رو لازم دارم برام بیار و تمام. اینکه می‌خوای دوباره درس بخونی یا می‌خوای تمام کتاب‌ها رو بریزی توی بازیافت به خودت مربوطه قشنگم

خب وقتی هنوز هیچی مشخص نبود واسه چی کتاباتو دادی عزیز من؟چاره ای نداری ، باید بهشون بگی میخوام پشت ک ...

دخترش گف یه ماه دیگ واست میارم فقط این مدت کتابام نیومده میخوام الان یه ماه شده نیاورده

عزیزمچرا فکر می‌کنی به مردم توضیحی بدهکاری؟صرفا میگی فردا تمام کتاب‌هام رو لازم دارم برام بیار و تما ...

بهش پیام بدم یا برم جلو درخونشون؟

اخه پیام بدم حس میکنم میپیچونه

برم حضوری بگیرم بهترنیس؟

بهش پیام بدم یا برم جلو درخونشون؟اخه پیام بدم حس میکنم میپیچونهبرم حضوری بگیرم بهترنیس؟

اره برو جلو در خونشون

بگو فلان وسیله ی دخترتو اوردم تا دختره بیاد دم در

وگرنه هی میپیچونن

دلتنگ آواز قو🦢
عزیزم دروغ گفت دخترشپستی فوقش ۱۰ روز یا ۲هفتهبرو مال خودت رو پس بگیرچرا میترسی ازشون

چون خیلی فضوله مامانش

همه جاهم خبرو پخش میکنه

یه مدت دخترش تو مدرسه من بودش ازمعلما شنیدم راجع به وضعیت درسی من سوال میکرده ازشون