2777
2789
عنوان

از دیجی کالا خرید نکنید از صب باهاشون درگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 38 پست

من اصلا ب خریداینترتی اعتمادندارم.چون مشابه همین بلا سرش اومده.بندهدخداپالتوسفارش داده پول روهم وتریزکرده۱بلوزبربری وزپرتی براش فرستادن.اندازه پول۲تاپالتوزنگ زدپیگیری کردآخرش هم هیچی ب هیچی

عشقم همسر م♥♥
بعد اینکه مشخص شد تو اوج کرونا هزاران ماسک احتکار کردن که گرونتر بفروشن بازم ازش خرید میکنید?لابد اد ...

عزیز من من خودم اولین نفر بودم که اینجا گفتم تحریمشون کنیم 

و از عید کلی سفارش اینترنتی. رو از سایت های دیگه خریدم حتی گرونتر ولی از دیجی نخریدم 

اینم برای خونه واجب بود چون مستاجر بدون گاز مونده بود همسرمم سرش شلوغ بود نمیتونست بره بازار منم که با بچه و کرونا نمیتونم برم بیرون الانم زنگ زدم به همسرم میگم لغو کن برو امروز حضوری بخر 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان حتی جنساشون اصلی نیست در صورتیکه قبلا با خیال راحت میشد خرید کرد ازشون

آره اکثر جنساشون مثل ساعت و وسایل برقی رو اکثرا کسانی که خریدن میگن بعد یکی دوماه کلا خراب میشه

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
آره اکثر جنساشون مثل ساعت و وسایل برقی رو اکثرا کسانی که خریدن میگن بعد یکی دوماه کلا خراب میشه

دقیقا درسته، پرقدرتترین نیروی ایران دست گذاشت رو دیجی کالا و جنسایی که توش فروش میره از طریق دیگه شارژ میشه

دقیقا درسته، پرقدرتترین نیروی ایران دست گذاشت رو دیجی کالا و جنسایی که توش فروش میره از طریق دیگه شا ...

متوجه شدم 😞😞😞

آخ آره دقیقا اینم اینطور شد اول هفته تا آخر هفته صد تومن گرون شد شوهرم گفت جهنم نمیتونیم‌بریم‌بازار ...

دیگ کاري ك شدع خودت رو اذیت نکن.اینا از کرونا سواستفاده کردند.من پاکش کردم از بس ک بد قول و گران فروش هستند.

همسرم امیرم    تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را ...تیکر عروسیمونه