2777
2789
عنوان

از دیجی کالا خرید نکنید از صب باهاشون درگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 38 پست
منم یه ترازو دیجیتال سفارش دادم از پاییز پارسال هنوز نرسیده دستم هر وقت پیگیری میکنم میگن انبار خالی ...

وااای لغو نکردی 😮😮😮چه دل گنده ایی😁

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخار شور میخواستم منصرف شدم چند بار قیمت رو تغییر میدند.دیگ ازشون خرید نمیکنم.

آخ آره دقیقا اینم اینطور شد اول هفته تا آخر هفته صد تومن گرون شد شوهرم گفت جهنم نمیتونیم‌بریم‌بازار سفارش بده بیارن من گفتم آخه الکی صد تومن کشیدن روش 

کاش نگرفته بودم

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
خریدت رو کنسل کن پولت فوری برمیگرده

گفت پولتون ۵ روز. دیگه برمیگرده 

میترسم کلا لغو کنم بعدش هی باید زنگ بزنم که پولمو بدن چون از این موردا داشتن

وای من میخام هود سفارش بدم شهرسنانم یعنی اینقدبده

برو از نمایندگی خوب و راحت ببین و مقایسه کن و بخر خیالت راحته همون موقع هم میان برات نصب میکنن

بخاطر قرنطینه سرشون شلوغه همه خریدا نتی شده

شوهر نی نی سایتی کیست؟به مردی گفته می شود که تا قبل از ازدواج مادرش رو بندرت می بیند و ارزشی برای حرفها و راهنمایهایش قائل نیست اما به یکباره بعد از ازدواج دوست دارد مادرش را هر روز ببیند و حرف،حرف او باشد‌ ،خواهرش را که تا قبل ازدواج اغلب اوقات با او در ستیز بود حالا دیگر او را مانند قدیسه ی می پرستد .گفته شده این موجود علاقه عجیبی به پسردار شدن دارد بطوری که محمدرضا پهلوی،علی دایی..آنقدر مانند او دنبال جانشین نیستند.تا کشفیات بعد بدرود .شما هم چیزی بولدی از شوهرای نی نی سایت توجهتون رو جلب کرد بگید تا اضاف کنم😂دوستان ازم خواستن که شورت قرمززز رو هم اضافه کنم😂
متاسفانه دیجی کالا رو به زور از صاحبان اصلیش گرفتن

ینی دولتی شده ؟؟؟