2777
2789
عنوان

کیا بلافاصله بعد از قطع قرص جلوگیری باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 56883 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش کمر درد دارم.نمیدونم کمرت ضعیفه یعنی چی؟منظور رحمه؟

شما باردار شدی یانه البته این گپ برای سال 99هستش اگه هنوز باردار نشدی ومامان نشدی حتما پیش دکتر مهرنوش امیری سیاوشانی که پیج اینستاگرام داره و آدرس داره برو ویزیت شو من خودم بعد هشت سال بدون هیچ علتی باردارنمیشدم پیش ایشون رفتم سر بیست روز با مصرف داروهای تجویزیش باردار شدم وخدا پسرمو داد بهم تولد یکسالگیش هم خدا دخترمو داد که همه رو مدیون خانم دکتر هستم

شما باردار شدی یانه البته این گپ برای سال 99هستش اگه هنوز باردار نشدی ومامان نشدی حتما پیش دکتر مهرن ...

سلام عزیزم من سه تا بچه دارم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

سلام 

دوست عزیز

من ماه گذشته سقط داشتم بخاطر تشکیل نشدن قلب و یه بقایای یکسانتی دارم دکتر بهم ال دی داده گفته یکماه بخورم تا بقایام با پریدی بعدی دفع بشه

تا حالا ال دی مصرف نکردم می ترسم تخمک گذاریمو مخدل کنه چون میخوام دوباره باردار بشم

امکانش هست قطع کردم پرید شدم همون ماه باردار بشم؟ 

سلام  دوست عزیز من ماه گذشته سقط داشتم بخاطر تشکیل نشدن قلب و یه بقایای یکسانتی دارم دکتر بهم ...

عزیزم ال دی هیچ مشکلی برای بارداریت ایجاد نمیکنه خواهشا به فکر بدنت باش و برای بارداری مجدد اصلا عجله نکن.دو سه ماه بخور هم بقایا دفع بشه هم پریودت تنظیم بشه.

عزیزم ال دی هیچ مشکلی برای بارداریت ایجاد نمیکنه خواهشا به فکر بدنت باش و برای بارداری مجدد اصلا عجل ...

20 تا قرص خوردم و 24 اردیبهشت پرید شدم 

رفتم سونو روز 12 سیکلم گفتن بقایا ندارم و دو تا فولی 12 و 13 داشتم

بنظرتون با اون دوتا باردار میشم 

بعد از دست دادن پسرم طاقتم کم شده میخوام زود برگرده

20 تا قرص خوردم و 24 اردیبهشت پرید شدم  رفتم سونو روز 12 سیکلم گفتن بقایا ندارم و دو تا فولی 1 ...

والا نمیدونم عزیزم.فقط میدونم یکی دوماه صبر کن.منم پسرم و چهار ماهه باردار بودم که از دست دادم.شش ماه صبر کردم و بدنم و تقویت کردم بعد باردار شدم و دخترم به دنیا اومد.الان بدنت ضعیفه رحمت ضعیفه دوباره زود باردار بشی خدای نکرده بازم احتمال سقط هست.من تجربه دارم بخاطر خودت میگم.قشنگ خودتو تقویت کن صبحا ناشتا عسل و سیاهدونه بخور.گرمی بخور.آبگوشت و حلیم زیاد بخور معجون بخور.پیاده روی برو.بعد انشاالله زیر نظر دکتر بسلامتی باردار شو