2777
2789
عنوان

کیا بلافاصله بعد از قطع قرص جلوگیری باردار شدن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 56891 بازدید | 37 پست
من سه بار باردار شدم.دفعه اول ناخواسته بود با اولین رابطه توعقد باردار شدم ک سقط شد.دفعه دوم دخترم ب ...

عزیزم کمرت ضعیفه فکر کنم چون من رفتم دکتر برای بچه دار شدن گفت کمرت ضعیفه قرص داد خوب شدم ولی متاسفانه باردار نشدم

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کمرت ضعیفه فکر کنم چون من رفتم دکتر برای بچه دار شدن گفت کمرت ضعیفه قرص داد خوب شدم ولی متاسفا ...

من همش کمر درد دارم.نمیدونم کمرت ضعیفه یعنی چی؟منظور رحمه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
من همش کمر درد دارم.نمیدونم کمرت ضعیفه یعنی چی؟منظور رحمه؟

ببین  من رفتم برای بارداری ازمایش دادم گفت همه چیت نرماله ویتامین d3کمه و اگرم بچه دار شیم تا چهار ماه بیشتر دووم نمیاره الان قرص ویتامین میخورم و سه ماهم امپول زدم منم خیلی کمر درد داشتم مخصوصا موقع پریودی ولی از وقتی اونارو میخورم خوب شدم تو باید ی ماما خیلی خوب پیدا کنی(حتما این موضوعو جدی بگیر) و برای باردار شدنت برو پیشش و شوهرتم حتما ی ازمایش بده الکی نزار بشه ک 

به خدا اعتماد کن ؛ اوهرچیزی را به قشنگترین شکل ممکن به تو میدهد، اما در زمان خودش 
ببین  من رفتم برای بارداری ازمایش دادم گفت همه چیت نرماله ویتامین d3کمه و اگرم بچه دار شیم تا چ ...

مرسی عزیزم ایشالا شما هم به زودی مامان بشی.

مرسی عزیزم ایشالا شما هم به زودی مامان بشی.

خواهش میکنم عزیزم ایشالله قسمت تو هم شه تا سال دیگه ی نی نی خوشگل بقلت باشه

من میخوام باردار شم دکتر بهم گفت یه ماه قرص جلوگیری بخور بعد ماه بعدش اقدام کن، تنبلی تخمدان دارم، ن ...

خب ب حرف دکتر گوش کن ببین چی میشه عزیزم

انشاالله ک باردار میشی.من قرص و ک قطع کردم ماه دوم باردار شدم

من میخوام باردار شم دکتر بهم گفت یه ماه قرص جلوگیری بخور بعد ماه بعدش اقدام کن، تنبلی تخمدان دارم، ن ...

اره همین روش نتیجه میده من یه بار دقیقا همین کارو کردم یه ماهرقرص ضد بارداری خوردم ماه بعدش فوری باردار شدم حالا دلیلشو نمیدونم شاید هورمونا رو تنظیم میکنه یا چی نمیدونم

ولی من نتیجشو دیدم

به کساییکه که باردار  نمیشن پیشنهاد میکنم یه بار این روشو امتحان کنن حتما

خب ب حرف دکتر گوش کن ببین چی میشه عزیزم انشاالله ک باردار میشی.من قرص و ک قطع کردم ماه دوم باردار ش ...

عزیزم قرص خوردنتون پیوسته بود یا بعد از هر بسته ۵ روز نمیخوردید تا پریود بشید بعد دوباره میخوردید؟

عزیزم قرص خوردنتون پیوسته بود یا بعد از هر بسته ۵ روز نمیخوردید تا پریود بشید بعد دوباره میخوردید؟

دیگه طبق برنامه میخوردم یادم نیس که.یه بسته ک تموم میشد وایمیسادم پریود میشدم بعد از روز دوم سوم پریود باز بسته بعدی و شروع میکردم