2777
2789

حالا از بیمارستان اومدم میخواستن بستریم کنن رضایت دادم توسونگرافیم چیزی نبود قراره دوباره ازمایش بتا بدم بدش سونگرافی شایدحاملگی  خارج رحم باشه 😔

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فکر میکنی خارج رحمی باشه؟

علایم خاصی داری؟

یه کوچولو تو راه دارم😍 تازه مهمونم شده😙 روز تولدم خدا بهم هدیه داد😊 ... خدایا خودت برام حفظش کن که تو حافظ همه کوچولوهایی❤
چرا فکر میکنی خارج رحمی باشه؟ علایم خاصی داری؟

اره لک دیدم رفتم گفت سونگرافی سونو کرد چیزی ندید گفت باید بستری شی که رضایت دادم دوباره باید فردا ازمایش با سونگرافی بدم از کورتاژ میترسم

💓توجه توجه 💓                                                     میشه برام دعا کنی منم مامان ی دختر گوگولی بشم 😍🙏
میشه علایمش رو بگی و اینکه هفته چند فهمیدی خارج رحمیه؟

۶هفته ۳روز لک دیدم رفتم 

میشه علایمش رو بگی و اینکه هفته چند فهمیدی خارج رحمیه؟

لکه بینی حالت تهوع  من ک کنم یک ماهو نیم شد بعد فهمیدم چون تجربه نداشتم بعدش پریم شدم دیگه شک نکردمک باردار باشم آخه جلوگیری طبیعیم داشتم

لایک نکنید لطفا🙏