2777
2789

پسرم یکسالشه، وزنش8/800 هست، وزن تولدش4 و نیم بود، قلم میدم جو میدم موز میدم هرثچی میدم وزن نمیگیره، لطفا بگین چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله بهش وزن تولدش چه خوب بوده 

پسر من ۲۹۰۰ ود وای ک چقد غصه خوردم براش

کره ، فرنی آرد برنج ، حلیم ، موز ، سوپ ورمیشل میکس با هویج و سیب زمینی و سینه مرغ ، سیب زمینی تنوری یا سرخ شده با کره ، ماکارونی ، سرلاک‌

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

سلام گلم پسر همینه اصلا نمیخورن فقط دق میدن

با بازی کردن 

من تو تشت اب .تو حمام تو بالکن تو ماشیناش

با گول زدن نگا این لقمه گریه میکنه میخواد بر تو دهنتو

نگا این لقمت شبیه توپ شده

از زینک استفاده نکن بلوغ زود رس میار

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
سلام گلم پسر همینه اصلا نمیخورن فقط دق میدن با بازی کردن  من تو تشت اب .تو حمام تو بالکن تو م ...

آره منم همش بازی میکنم،سرم درد میگیره انقد حرف میزنم تا بخوره

همه اینارو میدم، فقط سوپ نمیخوره زیاد

پسر منم نمیخوره با بدبختیییی غذا میدم ! سه سالشه هنوز وعده فذا میرسه استرس میگیرم 😑😑😑

بهش شربت زینک ایرانی با فرگولوبین بده هم اشتهاش خوب میشه هم مفیده

واسه کم خونی بچه 6 ساله اینارو بدم خوبه؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
واسه کم خونی بچه 6 ساله اینارو بدم خوبه؟ 

کم خونی داره بچه ات ، میم اورنج بده واسه درمان کم خونی استفاده میشه ، منم واسه جلوگیری  از کم خونی به پسرم میدم

کم خونی داره بچه ات ، میم اورنج بده واسه درمان کم خونی استفاده میشه ، منم واسه جلوگیری  از کم خ ...

سرخود بدم مشکل نداره؟ 

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔