2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 25 پست
اصلا تاحالا موهامو رنگ نکردم اهل سشوار و اتو و ... نیستم شوک روحی داشتم البته چندین بار موهامو خی ...

مو با هربار کوتاه شدن ضخیمتر میشه،خیلی موزد دلشتیم که موی مجعد رو انقدر کوتاه کردن تا بلاخره موی صاف دراومده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم باید از تغذیه مناسب که سبزیجات  میوه ها(بدون تداخل با غذا) و اب کافی استفاده کنید ...

👌👌😘😘😘فداااامداااا

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭

سلام عزیزم 

یه سوال داشتم 

من حدود یه ماه پیش تب خال زدم 

الان تب خالم از بین رفته کاملا 

ولی جاش رو لبم قرمز مونده و بقیه لبم صورتی 

به نظرتون چیکار کنم قرمزیش بره؟

خنده های تو باز مرا از این فاصله کشت ❤ علیرضا قربانی 

سلام 

من پوستم خشکه پوسته پوسته میشه گونه هامو اینا هر کرم پودری میزنم رو پوستم پوسته پوسته میشه هیچ کرمی رو پوستم نمیشینه حتی ضدآفتاب بی رنگ 

گونه هام قرمزی داره و ملتهبه با اینکه پوستم پوسته پوسته میشه جوش هم میزنم و جای جوش قرمز میمونه و بعد لک میشه نوک بینیم چربه و جوش سرسیاه دارم کنار لبم و گوشه چشمم چروک افتاده با اینکه ۱۹سالمه 

گاهی هم جوش زیر پوستی میزنم 

بنظر شما من باید جوکار کنم چ روتین داشته باشم

نه تو می مانی و نه اندوه و نه هیچ یک مردم این آبادی ....

سلام ممنون از پاسخگوییتون

من پوستم چربه جوش های سرسیاه روی بینیم دارم محصولات زیادی استفاده کردم ولی بعد ازمدتی همش برگشت برای از بین بردنشون باید چیکارکنم؟

بعد اینکه منافذ پوستو چجوری از بین ببریم

ممنون

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
سلام  من پوستم خشکه پوسته پوسته میشه گونه هامو اینا هر کرم پودری میزنم رو پوستم پوسته پوسته می ...

سلام

از شستشو با صابون و اب داغ و کیسه کشیدن حتما پرهیز کنید

چون مشکلتون شدیدتر میشه،بعلاوه پوستتون به یه پاکسازی اولیه نیاز داره تا لایه برداری بشه و سلول های مرده کاملا حذف بشن

بعد پوستتون به یه کرم ابرسان و فوم شستشوی ضد التهاب و کرم مرطوب کننده مخصوصی نیاز داره که مانع از پوسته ریزی محدد پوستتون بشه

جوش ها اگر هر از گاهی هستن به دلیل تغذیه،هورمون و مراقبت غیراصولی به وجود میان که با داشتن یه روتین منظم به حدااقل میرسه

معذرت میخوام دیر جواب دادم،نمیتونستم وارد اکانتم بشم،اگر راهنمایی بیشتر برای پوستتون و یا راهنمایی برای تهیه محصولات مناسبتون میخواید پیام بدید شماره واتساپ و ایتا براتون بفرستم

سلام ممنون از پاسخگوییتون من پوستم چربه جوش های سرسیاه روی بینیم دارم محصولات زیادی استفاده کردم ول ...

سلام،

پوستهای چرب حتما باید پاکسازی روزانه با فوم یا ژل شستشو داشته باشن و هفته ای یک الی دوبار هم از ماسک یا اسکراب مناسبشون استفاده کنن تا سلول های مرده و چربی اضافی پوست حذف بشه

دلیل منافذ باز رسوب چربی و بقایای مواد ارایشی و الودگی و سلول های مرده در منافذ پوست هست که رفته رفته منافذ خودشون رو بازتر میکنن تا بتونن چربی پوست رو خارج کنن

با شستشو و پاکسازی صحیح پیشگیری بکنید و اگر شدید هست کرم ها و محصولاتی هست که از بین میبره منافذتون رو

معذرت میخوام دیر جواب دادم،نمیتونستم وارد اکانتم بشم،اگر راهنمایی بیشتر برای پوستتون و یا راهنمایی برای تهیه محصولات مناسبتون میخواید پیام بدید شماره واتساپ و ایتا براتون بفرستم

سلام، پوستهای چرب حتما باید پاکسازی روزانه با فوم یا ژل شستشو داشته باشن و هفته ای یک الی دوبار هم ...

خیلی خیلی ممنونممم😍🥰

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)