2777
2789
عنوان

مشاوره پوست و مو

205 بازدید | 25 پست

مشاور پوست و مو هستم و در ماه مبارک رمضان در فاصله افطار تا سحر تا حد ممکن پاسخگوی سوالات دوستان هستم

افرادی که مشاوره تلفنی میخوان شماره تلفن ثابت یا همراه اول رو در خصوصی بفرستن

مشاوره به صورت رایگان انجام میشه براشون

سلام 

نمیدونم ربطی داره یا نه 

چرا من یکی از ابروهام پره و خیلی خوبه و اون یکی ابروم خالیه؟

هردوشون و با هم تقویت میکنم ولی اونی که خالیه درمیاد و بعد چند وقت میریزه

خنده های تو باز مرا از این فاصله کشت ❤ علیرضا قربانی 

دمت گرم عزیزم ....

میخوام پوست صورتمو روشن یه دست کنم چی بزنم

فعلا از کرم شب روز ویتامینه c استفاده میکنم 

با صابون پن از دیروز 

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام  نمیدونم ربطی داره یا نه  چرا من یکی از ابروهام پره و خیلی خوبه و اون یکی ابروم خال ...

معمولا دوتا ابرو کمی متفاوت از هم رشد میکنن ولی نه درحدی که به چشم بیاد،ابرویی که ریزش داره یا در پروسه میکاپ پوستش اسیب دیده یا عادتهای اشتباه خواب و امثالهم باعث اسیب پذیریش شدن،میتونه از تیک عصبی هم باشه

میتوتید ارگان تراپی بکنید یا از سرم عای ضد ریزش استفاده بکنید

معمولا دوتا ابرو کمی متفاوت از هم رشد میکنن ولی نه درحدی که به چشم بیاد،ابرویی که ریزش داره یا در پر ...

روغن تراپی همیشه میکنم  اهل آرایش ابرو هم نیستم انچنان

سرم تقویتی لانتورا هم زدم که دراومد ولی بعد یکی دو هفته ریخت 

در صورت عصبی بودن که باید دوتاش بریزه نه فقط یکی

خنده های تو باز مرا از این فاصله کشت ❤ علیرضا قربانی 
دمت گرم عزیزم .... میخوام پوست صورتمو روشن یه دست کنم چی بزنم فعلا از کرم شب روز ویتامینه c استفاد ...

خواهش میکنم

باید از تغذیه مناسب که سبزیجات  میوه ها(بدون تداخل با غذا) و اب کافی استفاده کنید

از دود دخانیات فاصله بگیرید

ترکیبات تشکیل دهنده کرمهایی که استفاده میکنید هم خیلی مهمه،که حاوی درصد خوبی هیالورونیک اسید باشن 

ویتامین سی که استفاده میکنید هم خیلی عالیه به شرطی که نوع اسکوربیک اسیدی که درش استفاده شده مرغوب باشه،از خود مواد غذایی که دارای ویتامین C هستن هم غافل نشید،ویتامینCباعث روشن شدن صاف شدن و از بین رفتن چروک و جلای پوست میشه

۱ساله که زایمان کردم.ریزش موهام قطع شده.موهام دراومدن.ولی ابرو و مژه هام خیلی کم‌پشت شدن

قطع شدن ریزش مو در بعد از زایمان طبیعیه و بعد از یه مدت احتمال داره دوباره ریزش برگرده،برای ابروهاتون میتونید از روغن ارگان یا بادام استفاده بکنید،علت کم پشت شدنشون میتونه اسیب های حاصل از مواد شیمیایی و ارایشی باشه و همینطور ضعف سیستم ایمنی بدن،میتونید از ترکیبات کلاژن ساز استفاده کنید که اگر در دوران شیردهی هستید توصیه نمیکنم

روغن تراپی همیشه میکنم  اهل آرایش ابرو هم نیستم انچنان سرم تقویتی لانتورا هم زدم که دراومد ولی ...

نه احتمال عصبی بودنش هست،مثل ریزش سکه ای عصبی که فقط یه قسمت رو درگیر میکنه،سرم ضد ریزش بلک بری هم خوب جواب میده،ولی هزینه ش بالاست تقریبا

سلام.۲۷سالمه.موهام تاچندسال پیش نرم و ابریشمی بود.ولی الان وسط سرم موهای مجعد شده باید چیکار کنم

سلام،خیلی به ندرت ساختار مو خود به خود عوض میشه،مگر اینکه تحت تاثیر مواد شیمیایی باشن،یکی از عواملی که ساختار بخشی از مو رو عوض میکنه شوک شدید روحی هست

به جز اون استفاده مرتب از اتو مو و سشوار در یک بخش خاص بدون استفاده از مواد محافظت کننده مو هم میتونه اسیب بزنه، همچنین تحت کشش قرار دادن بخشی از موها با گیره و کش سر هم همین نتیجه رو داره و حتی باعث ریزش منطقه ای هم میشه

میتونید از روغن های ترمیم کننده مثل روغن خشخاش استفاده بکنید

قیمتش چنده  استرسی هستم خیلی

قیمت این سرم ۴۵۰ هزار تومان هست 

برای رفع استرس از موز و بادام درختی غافل نشید،واقعا برای تقویت اعصاب مخصوصا حالاتهای فوبیا خیلی موثر هست.از محصولات بهداشتی تولید شده با تکنولوژی آرماتراپی هم میتونید استفاده کنید که برای ارامش و تسکین اعصاب خیلی عالی جواب میدن

سلام،خیلی به ندرت ساختار مو خود به خود عوض میشه،مگر اینکه تحت تاثیر مواد شیمیایی باشن،یکی از عواملی ...

اصلا تاحالا موهامو رنگ نکردم

اهل سشوار و اتو و ... نیستم

شوک روحی داشتم البته

چندین بار موهامو خییییلی زیاد کوتاه کردم

ولی بازهم زبر رشد میکنه

و خدایی که در این نزدیکی است