2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین از بیحالی خودم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 64 پست
من که رفتم حجامت ولی بعد فهمیدم خود حجامت هم سردی میاره

حجامت واسه خانم لازمه؟؟ همینجوری که هرماه کلی خون ازمون میره🔫🤕

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میگفت پس میهوایی فقط بنداقش تو ماشیناااا البته من چایم خیلی میخورم یا گوجه و خیار و ماست 

همش سرد هست حالا چایی کافئین داره ولی خیلی خوب نیست 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
شیرینیجات سردیه؟؟ من دوست ندارم  ترش هم دوست ندارم مثلا گوجه سبز نمیخورم

جدی من کلا ترشیجات نمیخورم ولی تا دلت بخدا شیرینی تر خشک زولبیا بامیه بستنیییییی

همش سرد هست حالا چایی کافئین داره ولی خیلی خوب نیست 

تو چایی من چوب دارچین میندازم همیشه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

یعنی حسرت هرکاری به دلم مونده ورزش ارایشگاه باشگاه فیلم دیدن کتاب خوندن

کلاااااا خسته ام و خوابم میاد 😓😓😓😓😓

تو چایی من چوب دارچین میندازم همیشه

دارچین خیلی خوب و گرمه 

هل و استخدوس هم خوبن دوتاش گرمن 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
من الان که فهمیوم چایی با دارچین میخورم یعنی تاثیر داره

دارچین خیلی خوبه 

اگه بتونی جای چایی مثلا دارچین زنجبیل دم کنی بخوری خیلی خوب و گرم یا دارچین و زعفرون یا هل و زعفرون و از این چیزا 

یعنی حسرت هرکاری به دلم مونده ورزش ارایشگاه باشگاه فیلم دیدن کتاب خوندن کلاااااا خسته ام و خوابم می ...

حالا من ذوق زده میشم یکار رو شروع میکنم اما به دو روز نکشیده میگم ولش کن 

کاش این کرونا بره اول میرم یه دکتر طب سنتی ببیندم😩

حالا من ذوق زده میشم یکار رو شروع میکنم اما به دو روز نکشیده میگم ولش کن 

چند سالته مجردی ؟

دارچین خیلی خوبه  اگه بتونی جای چایی مثلا دارچین زنجبیل دم کنی بخوری خیلی خوب و گرم یا دارچین ...

از این به بعد باید همین کارو کنم چون من اکثرا با فلاسک درست میکنم از بس میخورم چای

از این به بعد باید همین کارو کنم چون من اکثرا با فلاسک درست میکنم از بس میخورم چای

اره. خیلی خوبه هم تنوع هم ضررش کمتر هست چایی هم بخور هیچی جای چایی رو نمیگیره از بس میچسبه