سلام دوستان خوبم من همیشه خدا بیحالم بخدا دیگه خسته شدم حتی با این وضع رفتم حجامت بعد دکتر گفت طبعت سرده اصلا نمیدونم چیکار کنم همش خواب الوده ام انگار دور از جون ی مرده متحرکم بیشتر میخوام بخوام نمیدونم چیکار کنم هزارویک کارم دارم اما همش میگم فردا الانم ۸۵ کیلوام فعلا بچه ندارم
اره واقعا چای ی چیز دیگست ولی خو ما کلا مصرف پولک و قند ونباتمون خیلی بالاست ما که میگیم یعنی من فقط ...
حالا ما اصلا اهل این چیزا نیستیم
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😑به جاش از شکلات و کیک و چیزای سرخ کردنی کن نمیاریم
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️
الان ۲الی ۳ روز شروع کردم به خوردن گرمیجات انشالله که جواب بده اخه بدجور حالم بده
انشالاه خوب میشی فقط پشتکار داشته باش.شما رطوبت وتری معده و بدنت زیاده خیلی حتی رطوبت ب استخوناتم نفوذکرده یه مدت باید مرتب گرمیجات بخوری ناشتا .یه ساعت بعد صبحانه.یه ساعت قبل غذا .یه ساعت بعد غذا تا اخر شب همین طور موقع خوابم باز باید بخوری.شاید اولش جواب نگیری چون رطوبت به بدنت غالبه وقتی گرمیجات به بدنت نفودکنه خودت متوجه خواهی شد فقط ارده و پشتکار داشته باش .ب حرف دیگرانم اهمیت نده مثلا بگن تغیری نکردی یا اینا جواب نمیده نخور .اراده و ایمان خیلی تاثیر گذار هست دوست نی نی سایتی
انشالاه خوب میشی فقط پشتکار داشته باش.شما رطوبت وتری معده و بدنت زیاده خیلی حتی رطوبت ب استخوناتم نف ...
مرسی عزیز دلم انشالله فقط ی چیزی میگم میل وحشتناکم به شیرینیجاتم به همین خاطره .یعنی حاظرم روز و شب هیچی نخورم اما چای و شیرینی جاتم باید بجا باشه که اگه نباشه عصبی میشم