سلام دوستان خوبم من همیشه خدا بیحالم بخدا دیگه خسته شدم حتی با این وضع رفتم حجامت بعد دکتر گفت طبعت سرده اصلا نمیدونم چیکار کنم همش خواب الوده ام انگار دور از جون ی مرده متحرکم بیشتر میخوام بخوام نمیدونم چیکار کنم هزارویک کارم دارم اما همش میگم فردا الانم ۸۵ کیلوام فعلا بچه ندارم
نمیشه خدایی بلند شد من شده یکساعت به صفحه خاموش تلویزیون زل بزنم حسش نبود برم کنترلو بردارم😭😭😭😭
😁منم همبنطوری بودم ظرفام تا چندددد روز تو سینک میموند ولی دست بهش نمیزدم!
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم خیلی سرد شده بودم شروع کردم سیاهدونه و عسل و خرما و حذف لبنیات و چیزای سرد خیلییی بهتر شد ...
من نمیتونم ماست رو حذف کنم ولی توش نعناع خشک میریزم سردیش متعادل نمیشه یعنی؟
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳ ) شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎
حکایت الان من شوهرمم اینقدر غر میزنه البته بهش حق میدم
منم شوهرم یه وقتایی دیگه صداش در میومد لباس میخواست نبود چرا چون من لباسا تو لباسشویی نمیریختم بشورم حوصلم نمیشد یا خودمون تو وسایلا گم میشدیم
هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهاییمانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد . . .💚❤️
خیلی هم نمیدونم چی سرده چی گرم ولی ماست نمیتونم نخورم😢😢
همش خوابم همش
میتونم ۱۸ ساعت در روز بخوابم
تا سرمو میزارم رو بالش خواب میرم
من نمیتونم ماست رو حذف کنم ولی توش نعناع خشک میریزم سردیش متعادل نمیشه یعنی؟
چرا تا حدودی ن حذف نکن کمترش کن من اون موقع هر روز با یکروز در میون میخوردم
الان ن شاید هفته ای یکبار
من تازه فهمیدم چی به چیه بعد من علاقه وحشتناک به شیرینجات دارم
شیرینیجات سردیه؟؟ من دوست ندارم
ترش هم دوست ندارم مثلا گوجه سبز نمیخورم