2777
2789
عنوان

علایم بارداری بعد از سقط

22759 بازدید | 24 پست

سلام دوستان.من سقط ناقص داشتم و هنوز هم خونریزی دارم.از همون اوایل بارداری بزرگترین علامت بارداریم تلخی دهانم بود.هنوز هم دارم.به نظرتون تا کی ادامه داره؟کسی از شما مثه من این علامت رو داشته؟میترسم بیماری چیزی داشته باشم

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هم سونو دادم کمی بقایا مونده دارم ال دی میخورم و منتظرم پریود بشم بقایا دفع بشه، گاهی حالت تهوع دارم و گاه سینه سمت راستم درد میکنه یک علائمی شبیه بارداری..

دکتر گفت بتای خون اروم اروم میاد پایین و تا سه هفته طبیعی علائم بارداری..

شما چند هفته سقط کردید و چند وقته؟؟

من هم سونو دادم کمی بقایا مونده دارم ال دی میخورم و منتظرم پریود بشم بقایا دفع بشه، گاهی حالت تهوع د ...

من هفته ۵.هنوز خونریزی دارم.از اولین لکه بینیم تا حالا ۲۴روزه.بقایام ۱۸میل بود.نمیدونم چرا خونریزیم قطع نمیشه.میترسم برم دکتر بگه برو کورتاژ.مزه دهنم هم تلخه‌.ترسیدم مریض باشم

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

من دقیقا ده روز خونریزی داشتم..بقایا گفت کمتر از یک سانته...

تو خونه با دارو سقط کردید یا خودش سقط شد؟

خیلی طولانی شد خونریزی ات..

گل گاوزبون بخور و دم نوش تخم شوید، و تخم شنبلیله، زیره،  اویشن ..

هر کدوم رو جداگونه دم کن بخور برای پاک سازی رحم خوبه مخصوصا اویشن که ضد عفونت هم هست..

سنوگرافی دادی که دفع شده یانع ؟دمنوش بابونه بخور تا دفع شه

دیگه بعد از اون نه.ولی خونریزی دارم

من دقیقا ده روز خونریزی داشتم..بقایا گفت کمتر از یک سانته... تو خونه با دارو سقط کردید یا خودش سقط ...

ال دی خوردی قطع شد یا خوبخود

نه چیزی نخوردم خودبه خود قطع شد..ولی هنوز بقایا هست دعا کنید با پریودیم دفع بشه به کوتاژ نکشه کارم..

خب دکتر بهتون گفت ال دی بخوریم؟هیچ قرص یا آمپولی نداد بهتون.خودش سقط شد یا قرص خوردیم که سقط بشه؟انشاالله که دفع میشه من شنیدم زیر ۱۵میل کورتاژ نمیکنن

روزی که فهمیدم جنین قلبش ایستاد قرص سقط داد ده تا  مصرف به صورت واژینال و زیر زبونی..

سری دوم برای بقایا رفتم گفت کمی بقایا مونده زیر یک سانتو به من ال دی داد و یک امپول داد الان اسمش یادم نیست گفت روز ۱۷ قرص ال دی تزریق کن که هنوز پیدا نکردم هرجا میگردم...جمعه هفته ی بعد میشه روز هفده..

خدا کنه پیدا کنم امپول رو...روز پنج پریودی باید برم سونو...

من هفته ۵.هنوز خونریزی دارم.از اولین لکه بینیم تا حالا ۲۴روزه.بقایام ۱۸میل بود.نمیدونم چرا خونریزیم ...

تا میتونی دمنوش زعفران وبابونه درست کن وبخور مال من بعداز یه ۴ساعتی دفع شد بعد اینکه دمنوش رو خوردم

دختری هستم که هیچ گاه روزگار بر وفق مرادش نرفت و ...
شما الان داروی خاصی میخوری؟ خونریزی ات زیاده؟خودت با دارو سقط کردی یا سقط خودبه خودی؟

نه دیگه هیچی.قرصام تموم شد؟ضرر داره این مدت خونریزی؟

تا میتونی دمنوش زعفران وبابونه درست کن وبخور مال من بعداز یه ۴ساعتی دفع شد بعد اینکه دمنوش رو خوردم

شما تا چند وقت لکه و خونریزی داشتی؟