سلام دوستان.من سقط ناقص داشتم و هنوز هم خونریزی دارم.از همون اوایل بارداری بزرگترین علامت بارداریم تلخی دهانم بود.هنوز هم دارم.به نظرتون تا کی ادامه داره؟کسی از شما مثه من این علامت رو داشته؟میترسم بیماری چیزی داشته باشم
شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم
تا ۴۰ روز لکه بینی بعد سقط طبیعیه ولی کمرت رو گرم نگهدار و فعالیت سنگین نداشته باش ترجیحا پیش یک دکت ...
لکه بینی آره اما من خونریزیه.روزی دو تا نوار بهداشتی عوض میکنم
شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ان شاء الله بهتر بشی... حتما دکتر برو تا خیال خودت راحت باشه...
مرسی عزیزم
سلام منم مثل شما سقط داشتم سینه هام هنوز علائم بارداری رو نشون میدن شما کی خوب شدین؟حامله بودین بازم ...
من دفعه ی اولم بود. من بعد از ده روز خوب شدم و دوهفته بعد پریود شدم.امروز بعداز چهل روز بی بی چک زدم و خط کمرنگ شد که باردارم چون سینه هام بزرگ شده دوباره