2777
2789
عنوان

علایم بارداری بعد از سقط

| مشاهده متن کامل بحث + 22766 بازدید | 24 پست
تا ۴۰ روز لکه بینی بعد سقط طبیعیه ولی کمرت رو گرم نگهدار و فعالیت سنگین نداشته باش ترجیحا پیش یک دکت ...

لکه بینی آره اما من خونریزیه.روزی دو تا نوار بهداشتی عوض میکنم

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاء الله بهتر بشی... حتما دکتر برو تا خیال خودت راحت باشه...

مرسی عزیزم

شهید ابراهیم هادی، تو رو به جون مادرت حضرت زهرا قسمت میدم که همین الان که دارم این امضا رو می نویسم باردار باشم یه بارداری سالم و بی خطر که نتیجه ش فرزند سالم و صالح و عاقبت بخیر و محبت اهل بیت باشه. حاجتم رو بده و دلم رو نشکن تا شکایتت رو روز قیامت حضرت زهرا نبرم
سلام من دوهفته س که سقط چهارهفته ای داشتم. دو روزه که دوباره سینه دردم و عضلاتم میگیره. ینی باردارم؟ ...

سلام منم مثل شما سقط داشتم سینه هام هنوز علائم بارداری رو نشون میدن شما کی خوب شدین؟حامله بودین بازم؟

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
سلام منم مثل شما سقط داشتم سینه هام هنوز علائم بارداری رو نشون میدن شما کی خوب شدین؟حامله بودین بازم ...

من دفعه ی اولم بود. من بعد از ده روز خوب شدم و دوهفته بعد پریود شدم.امروز بعداز چهل روز بی بی چک زدم و خط کمرنگ شد که باردارم چون سینه هام بزرگ شده دوباره

من دفعه ی اولم بود. من بعد از ده روز خوب شدم و دوهفته بعد پریود شدم.امروز بعداز چهل روز بی بی ...

مبارک باشه تبریک میگم

فقط خیلی مراقب باش ایندفعه حتما تحت نظر دکترت باش .برای منم دعا کن 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم