2777
2789
نمیدونم چرا بعد ده سال بهش نتونستم بگم  میترسم روزی بگه خودت عاشقم بودی و فلان هرچند اینجور مرد ...

غرور چیزه بدیه.خصوصا در مورد کسی که شریک زندگیته.بعد دهسال نخوای بگی پس کی میخوای بگی

غرور چیزه بدیه.خصوصا در مورد کسی که شریک زندگیته.بعد دهسال نخوای بگی پس کی میخوای بگی

یعنی بهش بگم که عاشقش بودم آخه اینقدر عشق بهش دارم که برای اونم مهم نیس بدونه قبلا چ حسی نسبت بهش داشتم اون میگه مهم الانه ک دوستم داری

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بهش بگم که عاشقش بودم آخه اینقدر عشق بهش دارم که برای اونم مهم نیس بدونه قبلا چ حسی نسبت بهش دا ...

اره مگه چی میشه.تازه بگو یه راز مهم میخوام بهت بگم.من از قبل عاشقت بودم.ماهم تو زندگیمون عشق داشتیم اما اینکه طرف بفهمه از قبل عاشقش بودی شیرینتر هست تا اینکه فکر کنه بعد از اازدواج عشقت پدیدار شده.برای ما که اصلا همدیگه رو ندیده بودیم و فقط از تعریف دیگران بود. 

اره مگه چی میشه.تازه بگو یه راز مهم میخوام بهت بگم.من از قبل عاشقت بودم.ماهم تو زندگیمون عشق داشتیم ...

چ جالب تا حالا فکر نکرده بودم اگر بهش بگم واکنش چی باشه حتما میگم بهش میخوام بدونم چ واکنشی داره  از شمام ممنونم که راهنماییم کردی 😍

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️