2777
2789

دماغایی که مالیدم به فرش...

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
😰 بزرگترین رازم اینه عاشق شده بودم حتی شوهرم هنوز نفهمیده ک عاشقش بودم نگفتم بهش 😂

بهش بگو احساس غرور میکنه.منم بهش گفتم حتی بهش گقتم برای رسیدن بهت چقدر دعا کردم🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا شما ی حرفی بزنین  منی ک اصلا نمیدونم کی هستین و کجایین و چ دردم میخوره؟؟؟ میخام باهاش چی ...

شما اول بگو یخ مجلس آب شه..

تا بعدا بقیه کم کم میگن😊😊😊

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

یه روز صبح تو راه خونه خواهرم ۲۰۰ تومن به یه گدا کمک کردم بعد از ظهرش که داشتم برمیگشتم خونه سر راهم ۲۰۰۰ پیدا کردم😊😊این قسمت راز کلید اسراری من😂😂

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔

یکی از رازام اینه عمم گف نهار درست کن منم برنجو ک دم گذاشتم تو ی ظرفی انگار روغن جامد بود ریختم دور برنج بعدا همه میگفتن غذا تلخه هیچکیم نمیدونست چرا..بعدها فهمیدم ریکا لیمویی بوده هنوزم بهشون نگفتم ک براخاطر اون  چند روز مریض بودیم

خودت بگو اول

خوشبختی دیگران ، از خوشبختی ما کم نمی‌کند و ثروت آنان رزق مارا کم نمی‌کند وصحت آنان هرگز نمی گیرد سلامتی مارا پس مهربان باشیم و آرزو کنیم برای دیگران آنچه را که ، آرزو میکنیم برای خودمان ...                  

یه صندوق پست نزدیک مدرسه بود که هیچ وقت مأمور پستی روندیدم درش روبازکنه من برگه امتحاناتی روکه خراب میکردم ونمره بدمیگرفتم مینداختم تو اون صندوق پست یک سری هم دبستانی بودیم با بچه ها رفتیم تویه باغ توراه مدرسه گوجه سبز می‌خوردیم صاحب باغ رسید ما اومدیم فرار کنیم گفت بخورید نوش جونتون فقط باخودتون نبرید 

بهش بگو احساس غرور میکنه.منم بهش گفتم حتی بهش گقتم برای رسیدن بهت چقدر دعا کردم🤦‍♀️

نمیدونم چرا بعد ده سال بهش نتونستم بگم  میترسم روزی بگه خودت عاشقم بودی و فلان هرچند اینجور مردی نیس  اما آدم هست دیگه نمیخوام غرورمو روزی بشکنه 

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

من بچه بودم عمه ام گوجه آورد مامانم رب درست کنه منم چون از عمه ام بدم میومد و پرو انگار مامانم مجبور شد نه نگه منم ناراحت شدم موقع پخت تف کردم تو رب     

خدایا من ایمان دارم  به اینکه  هرکه دلش هوای توشودتوهوایش را داری