2777
2789
عزیزم حالاخوبه مشکلی نداره ببخشید دارم میپرسم مامانم چهارتا ندول داره نگران شدم

نه عزیزم شکر خدا مشکلی نداره. فقط روزی یکی قرص لووتیروکسین رو باید همیشه بخوره

خدایا عاشقان را غم مده...شکرانه اش با من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوش خیمه رو داشتم خود به خود با خوردن قرص لووتیروکسین  از بین رفت ولی تیروئیدم کلا کم کار شد

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
نترس عزیزم.چیزی نیست. واسه مامان من کنسر شده بود.یه طرف تیرویید بزرگ شدهبود.بالا و پایینشم ندول دا ...

بخداخیلی سخت برام تازه پدرم ازدست دادم تحمل اتفاق بدندارم یکی دوتاهم نیس چهارتا

انشاالله همیشه سلامت باشن چرادیگه تحدنظر

خب عزیزم وقتی تیرویید ندارن باید داعم قرص بخورن جبران بشه.دوماه یکبار دزمایش میدن دوز دارو رو کم و زیاد میکنه دکتر.

ولی نترس اصلا.

ندول تیرویید اصلا چیز خطرناکی نیست.خیلی راحت درمان میشه

برای شما چند تا ندول داره؟نمونه برداری باید بکنید؟؟

دوتا داره چهار بار نمونه برداری کردم الانم باید برم دکترم نیست 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
اول باید نمونه برداری کنند بعد عمل یا ید درمانی

عزیزم نمونه برداری کرد خوش خیم بوددیگه نیازنیس دوباره نمونه برداری کنه اخه تو نت خوندم همیشه باید نمونه برداری کنه چون بد خیم میشن

بخداخیلی سخت برام تازه پدرم ازدست دادم تحمل اتفاق بدندارم یکی دوتاهم نیس چهارتا

عزیزم شاید واسه مادر شما اصلا جراحی نیاز نداشته باشه.

واسه مامان من تعدادش انقدر زیاد بود که اصلا ننوشته بود چندتا.نوشته بود تعداد زیادی ندول دیده شد.

مشکوک نبوده؟؟منم توی بارداری متوجه شدم نمونه برداری کردم بعد از زایمانم جراحی کردم

۴ ساله متوجه شدم دارم ۴ ساله قرص میخورم دکترم گفت واسه بارداری اماده ای 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤