2777
2789
اره بخدا...مقل نور بودن به سرعت از تونل گذشتن رفتم تو یه دشت سرسبز بود که به عده ادم منتظرم وایستاده ...

وای چه خوب من همیشه از مرگ میترسیدم حس میکردم بعد مرگ فقط توی یجای تاریکمو هیچی حس نمیکنم اما اینارو ک گفتید یکم ارامش گرفتم چه خوبه ک یسری قسنگیا داریم اونجا من فقط دلم برا عزیزانم تنگ میشه و خیلی نگرانشونم واسه بعد من همین 😢

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
من با شما بحثی ندارم 

اگه نداشتی ریپ نمیکردی گلم حالا که توهین کردی جاتبتم بشنو 

اعتقاد خودمه به هیچ کس توهینی نکردم به کسی هم ربطی نداره ولی شما معلومه که یه متعصب بی اعصابی پس نمیخاد برا من مؤمن بازی در بیاری

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفت خیلی تنگ ووحشتناک بودبهمون گفتن بایدازش ردشین منم باخودم گفتم خدایا چطوری میش ازاین رد شد جلو ...

واقعا . بعضی موقع ها شک میکنم به این چیزا 😞

مشاوره هستم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم . کاربر سال ۹۷ 
چقد بد این معنی اش اینه که به وجود خدا هم اعتقاد نداری و کسی که به خدا و حساب و کتاب اعتقاد نداره ...

واااااا😐😐😐😑

ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢﺍﺳﻤﺶ ﺭﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ” ﺁﻏﻮﺵ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﺯ ﺧﺪﺍ ”ﻫﺮ ﺟﺎ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ، ﻣﯿﺸﺪ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﺧﻠﻮﺕ ﮐﺮﺩﺣﺘﯽ ﻭﺳﻂ ﺻﻒ ﻧﻤﺎﺯ ﺟﻤﺎﻋﺖﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡﺍﻣﺎ ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻠﻮﺕ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺑﮕﺮﺩمﺗﻤﺎﻡ ﺯﻣﯿﻦ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺍﺳت
اگه نداشتی ریپ نمیکردی گلم حالا که توهین کردی جاتبتم بشنو  اعتقاد خودمه به هیچ کس توهینی نکردم ...

میشه دلیل این که اعتقاد نداری بگی؟ اگه دوست داری البته 

مشاوره هستم خوشحال میشم بتونم کمکی کنم . کاربر سال ۹۷ 
اره الان یه زن امریکایی تعریف کرد خودکشی کرده رفته جهنم منظورش اینه گناهان کبیره نابخشودنیه یه روحان ...

حیف که تجربه‌گران وطنییییی قبول نمیکنن که جلوی دوربین از چیزای ترسناکی که دیدن حرف بزنن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

وای چه خوب من همیشه از مرگ میترسیدم حس میکردم بعد مرگ فقط توی یجای تاریکمو هیچی حس نمیکنم اما اینارو ...

به خدا مرگ ترس نداره فقط این ور باید آدم باشیم. اونجا خیلی بهتر از اینجاست

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار
سقوط از ارتفاع

خدارو شکر ک الان خوبید 

من حس میکنم اینایی ک تو کما میرن یا بیهوشن خواب میبینن ولی کسی ک ایست قلبی میکنه یه چیز دیگه میبینه 

ما صاحب خونمون یبار رفته و بعد زنده شده اما بعد زنده شدنش کر میشه ولی نپرسیدم چی دیده خیلی دلم میخواست بدونم 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
میشه دلیل این که اعتقاد نداری بگی؟ اگه دوست داری البته 

اگه کسی توهین نکنه چرا که نه ولی خب چند تا متعصب بی اعصاب وجود دارن که فکر میکنن پیامبرن

من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند.......... 
واقعا . بعضی موقع ها شک میکنم به این چیزا 😞

منم خداببخشه بعضی وقت ها ن اینک خدارومنکر شم ن ب خدا ازته دلم ایمان دارم ولی بعضی مورد وچیزهارومیبینم توزندگیم میگم اون دنیا خدا همرو ب ی ترازو میکشه و استغفرالله ب انصاف وعدلش شک میکنم

ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢﺍﺳﻤﺶ ﺭﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ” ﺁﻏﻮﺵ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﺯ ﺧﺪﺍ ”ﻫﺮ ﺟﺎ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ، ﻣﯿﺸﺪ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﺧﻠﻮﺕ ﮐﺮﺩﺣﺘﯽ ﻭﺳﻂ ﺻﻒ ﻧﻤﺎﺯ ﺟﻤﺎﻋﺖﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡﺍﻣﺎ ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻠﻮﺕ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺑﮕﺮﺩمﺗﻤﺎﻡ ﺯﻣﯿﻦ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺍﺳت
خدارو شکر ک الان خوبید  من حس میکنم اینایی ک تو کما میرن یا بیهوشن خواب میبینن ولی کسی ک ایست ...

نه خواب نیست واقعیه. مگه میشه همه یجور خواب ببینن

سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار
نه خواب نیست واقعیه. مگه میشه همه یجور خواب ببینن

خب اخه کسی ک بیهوش قلبش میزنه هنوز زندس و روحش نرفته کامل اما کسی ک ایست قلبی میکنه ینی روحش کم کم نزدیک ب اونجا میشه و چیزای بیشتر میبینه

خیلی خیلی دام میخادازاین جورمرگها داشته باشم

حیف که تجربه‌گران وطنییییی قبول نمیکنن که جلوی دوربین از چیزای ترسناکی که دیدن حرف بزنن

اره ولی واقعیت مرگ و کامل تعریف نمیکنن چون مرگ تنها ارامش نیست ارامش و عذاب بستگی به اعمال خود ادم داره 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید