الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چیش ترسناکه؟؟ من شنیدم اینایی که تجربه دارن میگن خیلی حس خوبیه
اره الان یه زن امریکایی تعریف کرد خودکشی کرده رفته جهنم منظورش اینه گناهان کبیره نابخشودنیه یه روحانی هم میگفت اونایی که بار گناهانشون سنگینتره مرگ براشون سختره
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
اره بخدا...مقل نور بودن به سرعت از تونل گذشتن رفتم تو یه دشت سرسبز بود که به عده ادم منتظرم وایستاده بودن و لبخند میزدن قشنگ یادمه که یه اقاهه بود بلند قد و اباسای مشکی و چند تا زن قدیمی با روسری بلندو دامن وشلوار...که وقتی منو برگردوندن سریع از تونل کشیده شدم بازو حالم بدبود...
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
چیش ترسناکه؟؟ من شنیدم اینایی که تجربه دارن میگن خیلی حس خوبیه
بله من تجربه کردم .هرچی بگم حسش خوبه نمیتونی تصور کنی. داشتم با آرامشی خیلی قشنگ حال میکردم ولی یهو یادم افتاد نماز نمیخوندم. وااااای حس وحشتناکی بود. خدا یه فرصت دیگه بهم داد الان حسابی پایبند نمازم هرکی مسخره میکنه اصلا برام مهم نیست
چقد بد این معنی اش اینه که به وجود خدا هم اعتقاد نداری و کسی که به خدا و حساب و کتاب اعتقاد نداره ...
لطف کن درست صحبت کن مسلمون پاک
من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند..........
من نمیتونم اونقد خوب باشم که........... هر کسی بتونه دوستم داشته باشه........ من منم......... من خودمو نمیتونم به خاطر.......... نظر بقیه عوض کنم......... پس من منم........ اگه اونی که تو میخای باشم............دیگه من نیستم........ 😏پس به سلامتی خودم که خاصم و خاص پسند..........
میگفت خیلی تنگ ووحشتناک بودبهمون گفتن بایدازش ردشین منم باخودم گفتم خدایا چطوری میش ازاین رد شد جلو ک رفتم خودب خود زبونم ب صلوات باز شدباهرصلوات ک میفرستادم گره های تونل باز نیشد وراهم بازتر میشدمادرمن از پله ها افتاده بود وبراثرضربه سرش عمل شد وسه روز تمام بیهوش بود
بله من تجربه کردم .هرچی بگم حسش خوبه نمیتونی تصور کنی. داشتم با آرامشی خیلی قشنگ حال میکردم ولی یهو ...
چه اتفاقی افتاد بود براتون ؟
کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌