2777
2789
عنوان

خیانت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 70 پست
انشاالله...  منم خودم همینطور فکر میکنم.... ولی دیگه حواسم رو خیلی جمع میکنم....  دوست خ ...

سعی کنید هیچوقت دوستاتونو غریبه ها رو وارد زندگی شخصی تون نکنین خيليا ضربه خوردن از این لحاظ ،مخصوصا که بدونن همسرتون خوبه و...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت که میدونی کی بوده؟ وااای من دارم دیونه میشم که این کی بوده و این چتهاش چه معنی داشته؟ چند ...

اتفاقا خیلی هم خوب نیست که بدونی... سخت تره ... 

زود بیخیالش نشو ... حتما باید بفهمی چی بوده...

سعی کنید هیچوقت دوستاتونو غریبه ها رو وارد زندگی شخصی تون نکنین خيليا ضربه خوردن از این لحاظ ،مخصوصا ...

آره دقیقا... اون موقع اوایل زندگیمون بود... در ضمن رفت و آمد خانوادگی داشتیم. مجرد نبود. 

اتفاقا خیلی هم خوب نیست که بدونی... سخت تره ...  زود بیخیالش نشو ... حتما باید بفهمی چی بوده.. ...

نمییتونم بیخیالش بشم.اگه یه روز از عمرش مونده باشه باید بهم بگه .از سیر تاپیازش ..

خدا لعنتش کنه اینا خود شيطونو درس میدن 

هر روز برای مرگش دعا میکنم... خیلی کثیف و پست فطرته... 

بیشرف همش میخونده توی گوش همسرم که جدا شیم با هم ازدواج کنیم.... 

دوستم بود من باهاش درد و دل میکردم... یه وقت که از دست همسرم ناراحت بودم باهاش حرف میزدم دلداریم میداد... نگو داشت توی دلش قند آب میشد...

نمییتونم بیخیالش بشم.اگه یه روز از عمرش مونده باشه باید بهم بگه .از سیر تاپیازش ..

قطعا باید بگه... 

و میگه 

مولانا میگه 

لطف حق با تو مداراها کند/ چون که از حد بگذرد رسوا کند.... 

مطمئن باش هرکس خطایی کنه رسوا میشه...

خدا لعنتش کنه اینا خود شيطونو درس میدن 

عزیزم خیلی خوشحال شدم از ارتباط باهات. حداقل تونستم دغدغه های ذهنی ام را که به هییییچ کس هم نگفتم و نمیتونم بگم در میون بذارم و تصمیمم برای تغیر شیوه زندگیم و رابطم مصمم تر شد.🌹

اگه اينطوره یه روز بشین باهاش حرف بزن بگو ذهنم آروم نمی گیره همه چی رو کامل بهم بگو منم قول میدم یه فرصت دوباره بهت بدم 

عزیزم خیلی خوشحال شدم از ارتباط باهات. حداقل تونستم دغدغه های ذهنی ام را که به هییییچ کس هم نگفتم و ...

قربونت برم منم خوشحال شدم از آشنایی باهات دوست عزیزم، هر موقع خواستی حرف بزنی و دلت پر بود رو من حساب کن 😘

آخ آخ پست فطرت ، توام آبروشو پیش شوهرش ميبردي

شوهرشم فهمیده... زودتر از منم فهمیده... فقط نمیدونم چرا ازش طرفداری میکنه... 

البته شوهر خودم مدتها بود ازش فراری بود... چون خیلی اخلاق بیخودی داره و همیشه در حال دعوا با همه است. 

وقتی این ها رو مینویسم انگار قلبم رویکی توی مشتش فشار میده ولی میخوام همیشه این حس رو داشته باشم. از اینکه خواب بودم و نفهمیدم تا مدتها خیلی از خودم بیزار شدم... تا 2 ماه شبا اگر میخوابیدم 2 تا 3 ساعت کلا دیگه بیدار بودم... نمیتونستم بخوابم.

اگه اينطوره یه روز بشین باهاش حرف بزن بگو ذهنم آروم نمی گیره همه چی رو کامل بهم بگو منم قول میدم یه ...

خیییلی سعی کردم ناخنک بزنم و ماجرا را بفهمم ولی اصلا فایده نداشت همش انکار میکنه منم دیگه بعد از اتمام حجت و خط ونشون کشیدنم دیگه حرفی نزدم چون فایده نداره