2777
2789

من نمیفهمم وقتی هنوز به درک احترام گذاشتن نرسیدید اصلا چرا ازدواج میکنید؟ نینی سایت که پره... شوهر احمقم، شوهر بی عرضم، شوهر عوضیم!! یعنی چی واقعا؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا چرا؟

چند مدته بهم نمیگه "دوست دارم" اما امروز #صبح که خواب مونده بودم و دیرتر بیدار شدم،رو در یخچال یادداشت گذاشته بود: ((عشقم سلام روزت خوش مرسی که چشماتو امروزم باز کردی ئقربون پُف اول #صبح صورتت دیشب خیلی قشنگ خوابیده بودی تا #صبح نگاهت کردم نشد بخوابم میدونم الان که اینو خوندی اخمات رفته توهم ولی نگران نباش،نه معده درد دارم نه سردرد،صبحونمم خوردم. میرم سر کار جونه دلم))  یاد حرفای دیشب سارا افتادم که میگفت: ساسان زیاد میگه دوست دارم ولی تو گوشیش smsهای شاخدار میبینم. یکم فکر کردم،میبینم به گفتن نیست به رفتاره...♥️

جدیدا شوهراشونو کتکم میزنن😂😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
جدیدا شوهراشونو کتکم میزنن😂😂

😂😂😂

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘

تا کسی توهین نبینه توهین نمیکنه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)