2777
2789
عنوان

سامسونگ بهتره یا اسنوا؟

4275 بازدید | 31 پست

سلام دوستان من میخوام یخچال و لباسشویی بگیرم راستش دوست داشتم سامسونگ بگیرم ولی چون نمایندگی سامسونگ و ال جی از ایران رفتن خدمات پس از فروش ندارن . به نظرت ن اسنوا بگیرم یا سامسونگ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یخچال اسنوا دارم اولش اصلا خوشم نمیومد دلم سامسونگ میخاست ولی خدایییش عااالیه

بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین  عالم بالا را.....دعا کیمیاست

سامسونگ ولی خیلی بده که از ایران رفتن منم می خواستم اول تلویزیون سامسونگ بخرم اما بعدش همه بهم همین جمله رو گفتن در حال خرید جهیزیه هستم آخرشم ال جی خریدم 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

بدون هیچ تردیدی سامسونگ میخریدم ، ما حدودا دو ماه پیش تا فهمیدیم سامسونگ و ال جی قراره از ایران برن مجبور شدیم تی وی بزرگ‌تر بگیریم از دی جی کالا خریدیم ‌اصلا هم پشیمون نیستیم 

من مامانم اینا و خواهرم یخچال اسنوا دارن  اصلا راضی نیستن 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400

بنظرم سامسونگ دیگه فقط اسمش مونده عزیزم

این سامسونگا همون سامسونگای 5  6  سال پیش نیستن که با اطمینان بخری

من مارک اسنوا ندیدم و کار نکردم تاحالا

ولی دوست دارم ماشین لباسشویی دوو رو هم بهتون پیشنهاد بدم که بهش فکر کنید  

اسنوا هر دو رو تجربه کردم اسنوا هم کیفیت بالاتری داره هم طراحیش به مراتب ظریفتر و زیبا تر از الجی ...

شوخی میکنی دیگه 😒 

من مامانم و خواهرم یخچال اسنوا دارن اتفاقا خیلی هم زشت و بی ریخته بماند که مامانم از ماه دوم همش داشت به نمایندگی زنگ میزد بیاد برای تعمیر یخچال 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
شوخی میکنی دیگه 😒  من مامانم و خواهرم یخچال اسنوا دارن اتفاقا خیلی هم زشت و بی ریخته بماند که ...

البته که نه

مدل های فوق العاده ای داره اسنوا

دلیل نمیشه اگر شما از مدل های خوبش انتخاب نکردین مدل خوبی وجود نداشته باشه!