سلام دوستان من میخوام یخچال و لباسشویی بگیرم راستش دوست داشتم سامسونگ بگیرم ولی چون نمایندگی سامسونگ و ال جی از ایران رفتن خدمات پس از فروش ندارن . به نظرت ن اسنوا بگیرم یا سامسونگ؟
من یخچال اسنوا دارم اولش اصلا خوشم نمیومد دلم سامسونگ میخاست ولی خدایییش عااالیه
بسیار دعا کنید،دعا تقدیر را تغییر میدهد.درلحظه میتوان زندگی جدید را تجربه کرد،درهر لحظه میتوان مسیر سرنوشت را تغییر داد.گاهی عالم بالا عالم پایین را تغییر میدهد،گاهی هم عالم پایین عالم بالا را.....دعا کیمیاست
سامسونگ ولی خیلی بده که از ایران رفتن منم می خواستم اول تلویزیون سامسونگ بخرم اما بعدش همه بهم همین جمله رو گفتن در حال خرید جهیزیه هستم آخرشم ال جی خریدم
دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی
بدون هیچ تردیدی سامسونگ میخریدم ، ما حدودا دو ماه پیش تا فهمیدیم سامسونگ و ال جی قراره از ایران برن مجبور شدیم تی وی بزرگتر بگیریم از دی جی کالا خریدیم اصلا هم پشیمون نیستیم
من مامانم اینا و خواهرم یخچال اسنوا دارن اصلا راضی نیستن
Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
سامسونگ خیلی بهتره ولی تحقیق کن اگر لوازماش نیست مجبوری اسنوا بگیری چون اگر یه قطعه اش خراب شه نتونی تعویض کنی باید وسیلتو بزاری کنار بری دوباره اسنوا بخری