2777
2789
عنوان

سامسونگ بهتره یا اسنوا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4275 بازدید | 31 پست
سامسونگ ولی خیلی بده که از ایران رفتن منم می خواستم اول تلویزیون سامسونگ بخرم اما بعدش همه بهم همین ...

منم واسه جهیزیه میخوام . انشالله که خوشبخت بشی عزیزم

منم واسه جهیزیه میخوام . انشالله که خوشبخت بشی عزیزم

ممنونم عزیزم 😍 شما هم انشاالله به پای هم پیر شین والا تو این وضعیت تحریم مجبوریم همین آشغالای چینی رو استفاده کنیم یا هم جنس قاچاق بریم از بنادر بخریم که کیفیت داره ولی خدمات پس از فروش خیر 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا؟

واقعا عزیزم ، البته نمیدونم الان با وجود تحریم کیفیت کارهاشون بهتر شده یا نه 

ببین خواهرم برای جهاز دخترش اسنوا خرید بعد داخل یخچال همش آب جمع میشد بین طبقات ، چند سال بعد مامانم اینا میخواستن بخرن من چقدر گفتم سامسونگ بخرین گوش ندادن اسنوا خریدن اتفاقا فروشنده مخ بابام رو زد که سامسونگ و اسنوا یکی هستن شما فقط داری پول برند سامسونگ رو میدی ، دقیقا دو ماه نشده مامانم گفت توی قسمت یخچالش آب جمع میشه یعنی با اینکه نمایندگی چندین بار اومده نتونست کاری کنه و چندتا قطعه هم عوض کردن 😕 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
ممنونم عزیزم 😍 شما هم انشاالله به پای هم پیر شین والا تو این وضعیت تحریم مجبوریم همین آشغالای چینی ...

فدات بشم عزیزم شما هم همینطور😍😍😍 آره واقعا خیلی سخته

البته که نه مدل های فوق العاده ای داره اسنوا دلیل نمیشه اگر شما از مدل های خوبش انتخاب نکردین مدل ...

عزیزم من مشکلی ندارم با سلیقه و انتخاب شما خیلی هم مبارکت باشه ، من چیزی که دیدم و تجربه کردم رو گفتم و واقعا قابل مقایسه نیست با محصولات سامسونگ ! کیفیت و طراحی سامسونگ خیلی فرق داره با اسنوا  

خودم سالهاست دارم از محصولات سامسونگ استفاده میکنم هیچوقت هم قدیمی نشده برام 😏 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400
واقعا عزیزم ، البته نمیدونم الان با وجود تحریم کیفیت کارهاشون بهتر شده یا نه  ببین خواهرم برای ...

چقدر بعضی از فروشنده ها دروغگو شدن بخدا این پول حرامه که اینا در میارن من دیروز پریروز رفتم تلویزیون بخرم فروشنده میگه ال جی مدل B9 از مدل C9 بالاتره حالا هرچی هم بهش توضیح دادم که C9 بالاتره قانع نشد چرا چون خودش این مدل C9 رو نداشت و به دنبال فروختن جنس خودش بود 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

سلام عزیزم  سامسونگ مارک خوبیه ولی الان دیگه اصلا نمیتونی اصلشو گیر بیاری من هم یخچالم هم لباسشوییم مارکش اسنواست خیلی خیلی راضیم هم خیلی جا داره هم مواد غذایی حالا حالا ها خراب نمیشه توش مامانمم ۶ ۷ سالی یخچال اسنوا داره و عموم هم یخچالشون اسنواس و خیلی عالی کار کرده براشون منم نزدیک ۲ ساله دارمش

چقدر بعضی از فروشنده ها دروغگو شدن بخدا این پول حرامه که اینا در میارن من دیروز پریروز رفتم تلویزیون ...

وای دست رو دلم نذار از دست این فروشنده ها ، دقیقا فروشنده احمق مخ بابای منو جلو چشمم زد که اسنوا بگیر موتورش عالیه ساخت ایرانه خودشون  راحت میتونن از پس تعمیرش بر بیان ! 

من و همسرم همیشه قبل خرید خودمون سرچ میکنیم مدل و نوع چیزی که میخوایم رو انتخاب میکنیم و به حرف فروشنده ها گوش نمیدیم مثلا همین دوماه پیش تی وی سامسونگ میخواستیم از دی جی کالا خریدیم بدون شنیدن حرف های چرت و پرت هیچ فروشنده ای 😅😅 

سلام عزیزم  سامسونگ مارک خوبیه ولی الان دیگه اصلا نمیتونی اصلشو گیر بیاری من هم یخچالم هم لباسش ...

همسرم چن ماهی تو مغازه لوازم برقی فروشی کار کرد میگف فروشنده مارک سامسونگ و ال جی و ... رو خودش رو محصولات میزد😐😐😐😐

وای دست رو دلم نذار از دست این فروشنده ها ، دقیقا فروشنده احمق مخ بابای منو جلو چشمم زد که اسن ...

کدوم شهری حتما تهرانی آره ؟ من بدبخت کرمانم از دیجی کالا و سایت سلام بابا بخوام سفارش بدم باید کلی هزینه حمل بدم فروشنده ها خیلی بد شدن ولی از رو هم نمیرن 😄 فقط میخوان جنسای خودشونو بفروشن 

همسرم چن ماهی تو مغازه لوازم برقی فروشی کار کرد میگف فروشنده مارک سامسونگ و ال جی و ... رو خودش رو م ...

آره بدیش اینه که اگر فروشنده آدم منصفی نباشه نمیتونی بفهمی مارکی که میخری اصله یا نه

کدوم شهری حتما تهرانی آره ؟ من بدبخت کرمانم از دیجی کالا و سایت سلام بابا بخوام سفارش بدم باید کلی ه ...

نه عزیزم گیلانم لاهیجان ، هزینه پستی اجناس بالای صد تومن که مجانی هستش ، کلا خریدار بالای صد توی دیجی کالا مجانی هستش 

حالا برو یه نگاه بنداز بعد مثلا یه مدل تی وی انتخاب کن بعد هم گزینه خرید کردن رو بزن ببین هزینه ی نهایی  چه قدر میشه ، دیگه بعد از اون گزینه پرداخت رو نزن خودت ببین که هزینه پستی صفر هستش یا چیزی میگیرن   کاری نداره امتحان کن  

برای نصب هم زنگ میزنی سام سرویس خودشون از شهر شما یه نفر میفرسته که نصب کنه و گارانتی رو فعال میکنه 

حالا ما دو روزه به دستمون رسید شما ببین برات چند روزه میزنه 

نه عزیزم گیلانم لاهیجان ، هزینه پستی اجناس بالای صد تومن که مجانی هستش ، کلا خریدار بالای صد توی دیج ...

دیجی کالا مدل دلخواهم  رو موجودی نداشت جونم اما سلام بابا موجودی داشت بعد از ثبت سفارش زنگ زدن میگن شما باید یک میلیون هزینه حمل از بندر گناوه بدی تلویزیونت بیاد تهران چون توی انبار نداریمش بعد ششصد هزار تومن هم بدی از تهران بیاد کرمان حس کردم داره دروغ میبافه که یک میلیون و ششصد تومن از من بگیره بزنه به جیبش 

دیجی کالا مدل دلخواهم  رو موجودی نداشت جونم اما سلام بابا موجودی داشت بعد از ثبت سفارش زنگ ...

اوه این دیگه چه جور سایتی هست برای خرید 😒 

توی دیجی کالا اتفاقا از تی وی ما موجودی زده بود دو تا ، دیگه خوشمون اومد خریدیم 

آشنا ندارین از بانه براتون بیارن ؟

بابای همسرم از بانه البته با کلی ترس و لرز سونی خریدن اونم بد نیست