2777
2789
عنوان

سامسونگ بهتره یا اسنوا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4275 بازدید | 31 پست
اوه این دیگه چه جور سایتی هست برای خرید 😒  توی دیجی کالا اتفاقا از تی وی ما موجودی زده بود دو ...

نه عزیزم آشنا ندارم سونی خیلی خوبه اما اگر خدای نکرده چیزی بشه دیگه دستت به هیچ جا بند نیست مامانم سه ماه پیش یه همزن برقی خرید واسه خودش سه روز پیش سوخت چهارده ماه هم زده بود گارانتی داره بردیم مغازه میگه گارانتی کیلویی چنده الان تحریمه خدمات پس از فروش و اینا هم نیست برو بده تعمیرش کنن یا بندازش دور 

دختری که بابا نداره مشکلاتشو به کی بگه 😔 اگه یکی مزاحمش شد به کی بگه 😔 اگه دلش گرفت با کی درد و دل کنه 😭 کاش من جای تو میرفتم بابایی 

صد درصد سامسونگ بهتره ! من یخچال اسنوا قیمت کردم والا با سامسونگ فرق چندانی نداشت الان برندای ایرانیم گرون شدن پس بهتره جنسی رو بخریم که جواب پس داده من خودم تازگیا یخچال دوقلو سامسونگ خریدم از نمایندگی و خیلی راضیم شاید یکم گرون باشه اما می ارزه یخچال قبلیمم سامسونگ بود ولی تک درب بود از اونم خیلی راضی بودم. یخچالی هم که جدیدا خریدم اینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.