المیرا_قرتی مدیر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 5888 عنوان با این پول میتونم جهاز بخرم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 82 پست یخچال و گاز و لباسشویی و ظرفشویی و تلویزیون و میز تلویزیون و فرش با شوهرمه بقیه وسایل با منه و ۳۰ میلیون پول دارم ، میتونم جهازمو بخرم؟ ظروف اشپزخونه و مبل و تخت و ناهارخوری و چرخ گوشت و ابمیوه گیری و جاروبرقی و ساعت و این ریز میزا با منه پولم میرسه اینا رو بخرم؟ خدا جونم بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش 1399/02/16 | 22:38 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
المیرا_قرتی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 5888 ببین مبلو اگه تهرانی برو از چهاردانگه بخر خیلی قیمتش پایینتره .از کارگاهاش بخر چهاردانگه اسم یه محلس؟ اگ ارزونتر باشه میام تهران میخرم خدا جونم بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
شصتطلا عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 9637 پولت کمه اگه بخوای همه بگیری بنظرم فقط چیزای ضروری بگیر ⦉ ٺۅ یھ ݩڣــࢪۍ ۅلۍ ھݦھ دݩیأی ݦݩے♥️🫂 خدایا شکرت
المیرا_قرتی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 5888 به نظر من جمع و جور بتونی می خری عزیزم نگران نباش وام نمی تونی بگیری؟ همینم وام گرفتم خدا جونم بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
۷۳۸۲ عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 2657 میگم چیکار کردی شوهرت وسیله های سنگین رو گرفت این نامزد من اگه بش رو بدی لباس زیرشم ما باید بگیریم
ويتامين_سي عضویت: 1398/12/17 تعداد پست: 3727 اشناي ما از بانه خريد كرده( دو سال قبل)اونموقع كه سولاردم اينجا بوده ٢٦٠٠-٧٠٠ ، از بانه گرفته ٦٠٠نميدونم هنوز همونجوره يا نه به نسبت پولي كه داد، همه چيز داشت تو جهازش. خوب بود
eshgh_va_nefrat عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 3473 قلبم داره تند تند میزنه از استرس هیچی پول ندارم دیگ ک بتونم جهاز بخرم 😔 عزیزم پس کیفیتو ببر پایین مبلو برو نعمت اباد پردتو سبک بردار الکی سرویس پذیرایی چرتو پرتم نخر محکم بشین دلم این دور اخره
سها۶۵ عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 4107 چهاردانگه اسم یه محلس؟ اگ ارزونتر باشه میام تهران میخرم آره اسم یه محله که چه عرض کنم یه قسمته خارج تهرانه. ببین مبل ارزون تو لرستان و همدان بیشتره
eli_ss عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 2970 مبل راحتی در حد ۹ تومن میخرم با ناهارخوری ۴ نفره سرویس چینی ۱۸ نفره یه سرویس ۶ نفره &n ... من دوستم مبل سلطنتی گرفته این قیمت خیلی خوبه والاکجای تهرانی شما
rastakhanoomm عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2477 من تلویزیون و سرویس چوب با همسرمه تا حالا ۵۰ خرید کردم اینا رو پارسال بهمن و اسفند ... میشه مارک یخچال و لباسشویتونو بگین؟ اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃
سها۶۵ عضویت: 1398/10/07 تعداد پست: 4107 هر شهری هستی دیوار اون شهرو بیار سعی کن سرویس چوبو از تولید کننده اش بخری. وااااااقعا قیمتها با مغازه نصفه
rastakhanoomm عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2477 اشناي ما از بانه خريد كرده( دو سال قبل) اونموقع كه سولاردم اينجا بوده ٢٦٠٠-٧٠٠ ، از بانه گرفته ... اره بانه خوبه دایی منم جهیزیه زنشو از بانه گرفتن خیلی خوب لود اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃
المیرا_قرتی مدیر استارتر عضویت: 1399/02/14 تعداد پست: 5888 میگم چیکار کردی شوهرت وسیله های سنگین رو گرفت این نامزد من اگه بش رو بدی لباس زیرشم ما باید بگیریم روز خاستگاری گفتیم بهش اونم قبول کرد خدا جونم بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
دختر_کوهستان1 عضویت: 1391/10/06 تعداد پست: 6667 میشه مارک یخچال و لباسشویتونو بگین؟ یخجالم دوو ، لباسشویی بوش ترکیه ۸ کیلویی before i die i want to be happy and make others happy
eli_ss عضویت: 1398/06/09 تعداد پست: 2970 چهاردانگه اسم یه محلس؟ اگ ارزونتر باشه میام تهران میخرم ببین اصلا نگران نباش می تونی بهترین جهازو بخری کدوم شهری
rastakhanoomm عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 2477 روز خاستگاری گفتیم بهش اونم قبول کرد عروسیممیگیره؟ اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃