2777
2789
عنوان

با این پول میتونم جهاز بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 82 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خورده ریز نخر ....میتونی به جای 18 نفره 12 بگیری ...ظرف و ظروفو بعدا تیکه تیکه میتونی بخری ...

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم

بستگی ب مارک داره

ولی بگردی میتونی بهترین هارو بخری

من خالم واس خودش سرویس قابلمه میخواست بخره از این چدنی ها

قیمت با قیمت فرق میکرد رفتیم از یجا خریدم ک ۶۰۰ فرق میکرد با بقیه مغازه دارا😐😐😐باورت میشه

باید خوب بگردی قشنگ قیمت کنی

میخری منم دارم میخرم 

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

بستگی داره کدوم شهر باشی و با کدوم کیفیت بخوای بخری

چرا از وام ازدواج استفاده نمیکنی ۵۰ تومن میدن

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 

مبل ال معمولا ارزونتره ...جا رو بهونه کن ال بخر

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
مبل راحتی در حد ۹ تومن میخرم با ناهارخوری ۴ نفره  سرویس چینی ۱۸ نفره  یه سرویس ۶ نفره &n ...

ارکوپال ارزونتره

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 
فکر نکنم عزیزم فک کنم کم بیاریا الان ی مبل مثلا ۲۰تومنه حالا شما بگو راحتی بگیری و اینا باز همون ۱۰ت ...

قلبم داره تند تند میزنه از استرس   هیچی پول ندارم دیگ  ک بتونم جهاز بخرم 😔

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

من تلویزیون و سرویس چوب با همسرمه 

تا حالا ۵۰  خرید کردم اینا رو پارسال بهمن و اسفند

یخچال  : 18800 ، لباسشویی : 8600 ، جاروبرقی 3700 ، سرویس قاشق 1700 ، سرویس قابلمه 1800 ، سرویس کریستال 1600 ، سرویس اشپزخانه 1035 ، پارچ و لیوان 690 ، سرویس چینی 2400 ، اتو 720 ، سرویس ارکوپال 1080  ، ابمیوه گیری 2150 ، گوشت کوب برقی 1560 ، مولتی کوکر 1300، آب مرکبات گیری 255 ، چای ساز 1100 ، چاقو 120 ، ست ملاقه 105 ، سرویس پلاستیک و مسافرتی و دم کنی 1500 ، سرویس چاقو 650 ، تلویزیون 9300

before i die i want to be happy and make others happy
مبل راحتی در حد ۹ تومن میخرم با ناهارخوری ۴ نفره  سرویس چینی ۱۸ نفره  یه سرویس ۶ نفره &n ...

چه جالب که آقای داماد این همه وسیله رو قبول کردن بخرن ! ببخشیدا ولی دیگه چی موند شما بخری چون وسیله بزرگا سنگینن😶