2777
2789
عنوان

با این پول میتونم جهاز بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 887 بازدید | 82 پست
یخجالم دوو ، لباسشویی بوش ترکیه ۸ کیلویی

خوبه مبارکتون باشه عزیزم 

اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرخ گوشت واقعا کاربردی نیس، ابمیوه گیریم چیز واجبی نیس اصلا، حالا اونو بعدا میخرین ،چیزای کاربردی رو بگیر فقط   

اگه خوب بگردی میتونی جنس خوب قیمت مناسب پیدا کنیدعزیزم 

ایشالا خوشبخت و عاقبت بخیر بشید 

تهرانه فک کنم فقط شنیدم ک اونجا ارزونه

عزیزم نعمت آباد قابل مقایسه با چهار دانگه نیست. چهار دانگه تو تهران از همه جای تهران پایین تره من دیگه زیر و بمشو دراوردم از چهاردانگه ارزونتر نیست تو تهران

اگه کرونا تموم شه ب این زودیا اره عروسی میگیره  اگه تموم نشه یه جشن خودمونی

اره کاش تموم شه

اون لحظه که داری فیلم میبینی موسو تکون میدی تا بفهمی چقدش مونده،از لحاظ روحی یه همچین آپشنیو برا زندگیم نیاز دارم🙃
عزیزم نعمت آباد قابل مقایسه با چهار دانگه نیست. چهار دانگه تو تهران از همه جای تهران پایین تره من دی ...

کیفیتش چطوره؟

کیفیتش چطوره؟

همه جوره داره. همون مبلا و میزای مغازه هاست منتهی چون کارگاههای تولیدیه قیمت خیلی پایین تره و اینکه خیلی پاخور نداره و مشتری نیست. تازه همونجام باید از صدجا بپرسی تا ارزونترینشو گیر بیاری

عزیزم نعمت آباد قابل مقایسه با چهار دانگه نیست. چهار دانگه تو تهران از همه جای تهران پایین تره من دی ...

گفتم ک عزیزم من خودم بلد نبودم یعنی اصلا نمیدونستم خواهرشوهرم ی راحتی ک مامانم واسه خودش گرفته بود البته دوسال پیش ۶ تومنم دررفته بود ازش از نعمت اباد ۲تومن گرفته بود البته پارچش ایرانی بود واسه مامانم ترک بود ی تومن اختلاف پارچه بود اونجا گفت نعمت اباد ارزونه و اینا من از اونموقع تو ذهنم مونده ی جاام واسه پرده گفت اسم اونو یادم رفت نمیدونم ملک اباد عبدل اباد اینا بود

محکم بشین دلم این دور اخره
آره عزیزم میتونی. اصلا نگران نباش فقط باید برنامه ریزی داشته باشی و چیزای غیرضروری نخری

اگه کم و کسری داشته باشم مادرشوهرم ب روم میاره 

همین الانشم مثلا میگه ۶ دست پارچ و لیوان بخر 

۱۲ تا پتو و...

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش
گفتم ک عزیزم من خودم بلد نبودم یعنی اصلا نمیدونستم خواهرشوهرم ی راحتی ک مامانم واسه خودش گرفته بود ا ...

آره خب نعمت ابادم نسبت به جای خوب شهر ارزونتره و اونجا میشه رفت اما چهاردانگه دیگه از نعمت ابادم پایبنتره