2777
2789
عنوان

از این رسم عجیب چیزی شنیدین

298 بازدید | 23 پست

یه مرد بلوچ اگه با زنش دعوا کنه و به زنش بگه برو بیرون از خونه و زن بره عقدشون باطل میشه و مرد باید مهریه و طلاها و وسایلش رو ببره بده  https://www.ninisite.com/photo/28634/ماهي اگه دوست داشتین رای بدین 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

چ بد

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست شوهرم با زنش دعواشون شده و زنش رفته خونه پدرش غروب که رفته دنبال زنش دیگه نزاشتن بیاد باهاش  

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

کاملا چرند و دروغه..خودم سیستان بلوچستانم همچین چیزی نشنیدم‌بعد شما اینا رو عع کجا میارین

حواسم پرته حواسیه كه  حواسش بهم  نیست میشه برای رفع مشكلم ی صلوات مهمونم كنی😊

پس باید بسوزه و بسازه؟

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
کاملا چرند و دروغه..خودم سیستان بلوچستانم همچین چیزی نشنیدم‌بعد شما اینا رو عع کجا میارین

عزیزم خودم بلوچم برو تو امضام