2777
2789
عنوان

مامانای بچه های 2 سال بیایید خوشگلا 😍🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 130 پست
آره خودم الان دو هفته است درگيرم مرغ و گوشت رو تف ميكرد اعصابمو بهم ريخته بود فقط برنج ميخورد اونم ...

وووای دقیقا منم همین بساط و دارم😣

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی یک الی ۳بار دفع داره  ساعت ۴،۵صبح میخوابه تا ۲ظهر اواسط هم دوبار تایم کوچیکی رو میخوابه و ...

چه جالب مثل پسرمن

پسر من شبا ١ يا ٢ ميخوابه تا ١٢ ظهر يا ١١ عصرم ١.٥ ساعت تا ٢ ساعت ميخوابه گاهيم نميخوابه دفعشم روز ...

پسر منم اینجوریه دو هفته اس خوابش خوب شده فقط تا 12نمیخوابه نهایت نهایت 10بیداره .بعضی وقتا ام 5~6~8بیدار میشه .

دفعش ام 2~3بار .

من فکر از پوشک گرفتنشم خیلی سخته .هنوز نمیتونه زیاد خودشو نگه داره هر نیم ساعت یا زیر نیم ساعت جیش میکنه

بلهه. خدایی آنقدر مواظب دندوناشم عین برف سفید. همه میگن . روزی دوبار مسواک میزنم براش

آره منم مسواک میزنم براش خیلی دوست داره ولی باید مواظب قطره آهنش باشی گلم

پسر منم اینجوریه دو هفته اس خوابش خوب شده فقط تا 12نمیخوابه نهایت نهایت 10بیداره .بعضی وقتا ام 5~6~8 ...

چند وقتشه؟

پسر من ١٨ ماهشه  اصلا نميفهمه جيش و اينارو يه كلمه هم حرف نميزنه فقط با داد و بيداد و اشاره ميفهمونه چي ميخواد

شوهرم كه ميگه ٣ سالگي از پوشك بگيرش

آره منم مسواک میزنم براش خیلی دوست داره ولی باید مواظب قطره آهنش باشی گلم

هروز  از شیش ماهگی تا الان قطره آهنش دادم. سیدرال که همینجوری میدم. ایرانی میریزم تو آب پرتغال

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
چند وقتشه؟ پسر من ١٨ ماهشه  اصلا نميفهمه جيش و اينارو يه كلمه هم حرف نميزنه فقط با داد و بيداد ...

دو هفته دیگه دو سالشمیشه. نه من پارسال همش عرق سوز میشد تابستون کلا بازش گذاشتم پوشک نکردم همهرو میدونه جیش چیه پی پی چیه خودش دمپایی میپوشه میره جیش میکنه قبلا راضی نمیشد الان دمپایی خریدم ب ذوق اون میره خودشو خشک میکنه میاد .فقط مشکل اینه هنوز نمیتونه خودشو نگه داره 

دو هفته دیگه دو سالشمیشه. نه من پارسال همش عرق سوز میشد تابستون کلا بازش گذاشتم پوشک نکردم همهرو مید ...

چون هنوز قوي نيست مثانه اش منكه تا ٢ سالگي هيچ اقدامي نميكنم

بعدشم ميفته زمستون انشاالله از ٢ سال و نيم اگه همكاري كرد نكردم ميزارم ٣ سالگي

هروز  از شیش ماهگی تا الان قطره آهنش دادم. سیدرال که همینجوری میدم. ایرانی میریزم تو آب پرتغال

منم اوایل سیدرال میدادم بعدش لیپوزوفر ..دندوناش و هرشبم مسواک میزدم بعدا دیدم یکمی دوتا دندونای جلوش سیاه شدو بعد یه مدت خیلی کم موند روش محو و کمرنگ ..نمیدونم از چیه ..همسرم میگه از جای مسواکه 😟 

چون هنوز قوي نيست مثانه اش منكه تا ٢ سالگي هيچ اقدامي نميكنم بعدشم ميفته زمستون انشاالله از ٢ سال و ...

هرازگاهی ببرش بفهمه جیش و پی پی چیه خیلیا میان میگن بچه میترسه جیش کنه یا پی پی ببر لااقل چشش عادت کنه بفهمه چیه بعدا خودت کمتر اذیت میشی

من ليپوزوفر ميدم اصلا سياه نميكنه

منم لیپوزوفر میدادم دندوناش خیلی سفید بود ولی بعد یه مدت دیدم دوتا خط سیاه روی دوتا دندون جلوشه البته الان کمرنگتر شده

دو هفته دیگه دو سالشمیشه. نه من پارسال همش عرق سوز میشد تابستون کلا بازش گذاشتم پوشک نکردم همهرو مید ...

عزیییزم ماشالله بهش 😍😚