2777
2789

نمیدونم 

من برادر بزرگم بهم بد کرد برادرم و زن برادرم بختمو رزقمو بستن مرتب برام دعا میگیرن نزدیک ۳۶سالمه مجردم و بیکارم تو ی شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم باورت میشه اگه بگم اینجا هم سنوسالام عروس داماد دارن؟ ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم من برادر بزرگم بهم بد کرد برادرم و زن برادرم بختمو رزقمو بستن مرتب برام دعا میگیرن نزدیک ۳۶س ...

ولی تاوان دادنشون دردی از من دوا نمیکنه من دلم با تاوان دادنشون خنک نمیشه 

چون عمرم دوباره برنمیگرده جلوی پیشرفت و ازدواجمو گرفتن جلوی مادر شدن و تشکیل خانواده دادن رو ازم گرفتن  

عزیزم هرکی اذیت کنه تاوان میده فرقی نداره عضو خانواده باشه یا غریبه.... ولی بهترین تاوان رو خودت میتونی با پیشرفت کردن بگیری. به جایی برسی و اینقدر رشد کنی که از سر دلسوزی برا بابات استغفار کنی؛ اونوقت میبینی خدا چن برابرشو بهت میده....

اره تاوان میدنبرای من بعد بیست سال حدودا

میشه بگی چ اتفاقی براشون افتاد؟

و اون‌ مدتی ک اذیتت میکردن تو در برابرشون چطور بودی؟

جواب شون میدادی یا نع احترام میزاشتی بهشون یا نه 

چیکار میکردی خودت

نمیدونم من برادر بزرگم بهم بد کرد برادرم و زن برادرم بختمو رزقمو بستن مرتب برام دعا میگیرن نزدیک ۳۶س ...

راستش من به شخصه دعا گرفتن و اینا رو خیلی قبول ندارم‌

اما اگه احساس میکنی اینطوریه خب شما هم یه دعا نویس برو بگو برات باطل کنه دعاشونو 

چقد داداشت بدجنسه

تاوان دادن همشوندلمم خنک شد

میشه بگی چ اتفاقی براشون افتاد؟

و اون‌ مدتی ک اذیتت میکردن تو در برابرشون چطور بودی؟

جواب شون میدادی یا نع احترام میزاشتی بهشون یا نه 

چیکار میکردی خودت

راستش من به شخصه دعا گرفتن و اینا رو خیلی قبول ندارم‌اما اگه احساس میکنی اینطوریه خب شما هم یه دعا ن ...

رفتم پیشه ی آقا سیدی ولی متاسفانه بی جواب بوده 

هر چند ک خیلی کاردرست بودن و معروف 

دعای قرانی البته