2777
2789
عنوان

مامانای بچه های 2 سال بیایید خوشگلا 😍🙌

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 130 پست

دختر من ۵ ماهش تموم شد یاعلی گفت و ۴ تاش زد بیرون   الان ۱۹ ماهش حدود دوماه ۱۶ تا دندون داره و اینجانب هرشب داستان مسواک زدن براش دارم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من اولین دندونش 11ماهگی دراورد

عزییییییزم ❤

دختر من دوتا دندون بالایی اوایل ۵ ماهگی داشت درمیومد سفیدیش معلوم بود

از ۳ماهگی علایم داشت خیلی سختی کشیدیم خوبه ک دیر دربیاد

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
خوشبحالت پسر من يه هفته تا دو هفته اعتصاب غذا ميكنه

دقیقا پسرمنم 3 هفته اس بد غذا شده تازه دیروز دیدم داره یه دندونش در میاد آسیابش ..بنظرت بخاطره اونه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
بچه های شما چقد میخوابن منظمه ؟ و اینکه روزی چندبار دفع دارن اونم منظمه یا نه؟

پسرمنکه از وقتی قرنطینه اس خوابش بهم ریخته..دفعشم زیاده 😕

دقیقا پسرمنم 3 هفته اس بد غذا شده تازه دیروز دیدم داره یه دندونش در میاد آسیابش ..بنظرت بخاطره اونه

آره خودم الان دو هفته است درگيرم

مرغ و گوشت رو تف ميكرد اعصابمو بهم ريخته بود فقط برنج ميخورد اونم نرمش

يه بساطي داريم خسته شدم انقدر گوشت و مرغ كوبيدم تا فقط قورت بده

روزی یک الی ۳بار دفع داره 

ساعت ۴،۵صبح میخوابه تا ۲ظهر اواسط هم دوبار تایم کوچیکی رو میخوابه و بیدار میشه در حد یک ساعت

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
دختر من ۵ ماهش تموم شد یاعلی گفت و ۴ تاش زد بیرون    الان ۱۹ ماهش حدود دوماه ۱۶ تا دندون ...

چه زود درآورده ..عزیزززم 😍😚😘

چه زود درآورده ..عزیزززم 😍😚😘

بلهه. خدایی آنقدر مواظب دندوناشم عین برف سفید. همه میگن . روزی دوبار مسواک میزنم براش

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

پسر من شبا ١ يا ٢ ميخوابه تا ١٢ ظهر يا ١١

عصرم ١.٥ ساعت تا ٢ ساعت ميخوابه گاهيم نميخوابه

دفعشم روزي يك نهايت ٢ باره

خوابش از وقتي شير شب رو گرفتم بهتر شد