2777
2789
عنوان

واقعا نیاز به کمک دارم بیاین گند زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 41 پست
درک میکنم گلم  سعی کن دل شوهرتو بدست بیاری فقط  ازش عذرخواهی کن  اون طرفت باشه کسی ...

از همسرم که معدرت خواهی باید بکنم اخه ما خیلی وقته مشکل داریم اون ۶ ماهه پیشم نمیخوابه و بی محلی میکنه

و یه بارم گفت میزاره منو و میره برا همین تحت اون همه فشار عصبی دیگه کنترلم و از دست دادم

از همسرم که معدرت خواهی باید بکنم اخه ما خیلی وقته مشکل داریم اون ۶ ماهه پیشم نمیخوابه و بی محلی میک ...

چرا چان دل 

مشکل اصلی تون چیه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم بچه دار نمیشه منم کلی رفتم دنبالش و بچه دار نشدیم حالا هر وقت میرم خونه مادرم اینا کلی پشتم حر ...

آخی . خواهر شوهر منم مثل تو باهاش مثل اسیرا رفتار میکنن قرنی یه بار میاد خونمون یا خونه مادرشوهرم. من دلم میسوزه براش. عزیزم اینا بهونست واسه خواهرشوهر منم یه بهانه دیگه جور کردن. بگو مادرمه دلم براش تنگ میشه اگه من نباید برم اون باید بیاد سرراهی که نیستم.

عزیزم من تابحال هیچوقت تو جمع کوچیکش نکردم...چون می دونم به دست آوردن دل بعدش خیلی سخته...تازه معذرت ...

همسرم ۶ ماهه پیشم نمیخوابه برا همین انقد تنها بودم رفتم خونه مادرم که راه دوره ۱۰ ساله بچه دارم نمیشیم کاش یکم خانودش منو درک میکردن 

نمیفهمم واقعا به اونا چ ربطی داره.البته شوهرت حق داره باهات قهر کنه،نه بخاطر اینکه رفتی خونه مامانت ...

خودش گفت برو خودش گفت باش میام دنبالت 

خودشم اومد دنبالم تو راه خیلیم خوش گذشت ولی اومدم دیدم همه سرسنگینن

همسرم ۶ ماهه پیشم نمیخوابه برا همین انقد تنها بودم رفتم خونه مادرم که راه دوره ۱۰ ساله بچه دارم نمیش ...

خانواده اش چه مدلی هستن؟از اینایی نیستن که یه هو بریزن سرت و بزننت که؟چون یه جا نوشتی میترسی

مشکل نه خواهرشوهراتن نه مادرشوهرت اینا مشکل شوهرته که بلد نیست زندگی اداره کنه مستقل شه و خط قرمز ت ...

همه میگن شوهرم بین خواهراشو مادرش گیر کرده و نمیتونه کنترل کنه حرفشون همیشه تو خونمون هست 

همسرم ۶ ماهه پیشم نمیخوابه برا همین انقد تنها بودم رفتم خونه مادرم که راه دوره ۱۰ ساله بچه دارم نمیش ...

الهی عزیزم به این ماه عزیز خدا بهت بچه خوشگل بده...جاری منم بچه دارنشده...خیلی سخته...حق داری .با شوهرت حرف زدی؟ببینی چرا اینجور رفتار میکنه؟

من هنوز بچگی نکردم،ولی لباس بزرگسالی تنم کردند،اونم اشتباهی واسه ام دوخته بودند،تنگه برام،،حالام میخوان بزور لباس پیری تنم کنند..من هنوز همون دخترک5،6ساله ام،که  پای چرخ خیاطی مادرم مینشستم تا پیرهن جدیدمو زودتر بدوزه و بپوشم.چه ذوقی میکردم.من هنوز دلم مثل گنجشک کوچیکه،زود میشکنه و زودی هم با یه پفک آشتی آشتی میشه،،من داره موهام سفید میشه ولی هنوزم یه جوجه رنگی دلمو شاد میکنه.وقتی بچه هام بهم میگن مامان،وحشت میکنم،یعنی من کی اینقدر بزرگ شدم که بشم تکیه گاه دو سه تا وروجک..منو ببرین بدین به مامانم تا گوشه ی چادرش رو بگیرم و باهاش برم حرم تا برگشتنی برام بستنی بخره،من بچگیمو میخوام!!!
خانواده اش چه مدلی هستن؟از اینایی نیستن که یه هو بریزن سرت و بزننت که؟چون یه جا نوشتی میترسی

نه بحث زدن نمیتونن فک کنم پاش برسه توانایب زدن یه ایل رو دارم ولی اینکه خواهرشوهرام از اینایی ان که تا منو ببین باهم بخندن و چش در بیارن و با شوهراشون بچسبن و داداششونو تحویل بگیرن

همین خیلی اعتماد بنفسم کمه